001 - Homan Zonnepanelen
Voorverkoop VIOS Seizoenpresentatie

Voorverkoop VIOS Seizoenpresentatie


Geplaatst op: 13 maart 2017

Op zondagmiddag 9 april vindt in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht de VIOS Seizoenpresentatie plaats. De zaal gaat om 13:30 uur met de klanken van Dweilorkest DORST open en om 14:00 uur start het zeer aantrekkelijke programma.

Deze week en wel op 17 maart, start de voorverkoop. De toegangsprijzen zijn ook dit jaar, anders dan VIOS, weer niet van deze tijd. Dit 2 uur durende spektakel kost  u €4,00 per persoon en kinderen tot en met 12 jaar mogen voor €2,50 naar binnen. Kaartjes zijn in deze voorverkoop te verkrijgen bij Primera De Jong, De Lindeboom 16A, 3641 EX Mijdrecht. U kunt ze op 9 april ook aan de zaal kopen. Alleen denk erom, vol is vol!

Voor informatie kunt u natuurlijk ook op de sites van VIOS terecht: vios-mijdrecht.nl, twirlpower.nl en dweilorkest-dorst.nl.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorverkoop VIOS Seizoenpresentatie

Op zondagmiddag 9 april vindt in sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht de VIOS Seizoenpresentatie plaats. De zaal gaat om 13:30 uur met de klanken van Dweilorkest DORST open en om 14:00 uur start het zeer aantrekkelijke programma. Deze week en wel op 17 maart, start de voorverkoop. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: