02 - Senior  sportief actief 2e week
Scouts klussen weer hard tijdens NLdoet

Scouts klussen weer hard tijdens NLdoet


Geplaatst op: 13 maart 2017

De vrijwilligers van Scouting Admiralengroep Uithoorn hebben afgelopen weekend tijdens NLdoet weer de handen uit de mouwen gestoken. Dit jaar organiseerde de scoutinggroep twee klussen waar iedereen zich voor kon opgeven. Zo werd er een grote voorjaarsschoonmaak gehouden in hun clubhuis en werd er op het wachtship ‘Olympus’ ook flink schoon ship gemaakt. Al met al is het een gezellige dag geweest en bovendien is er veel meer gedaan dan gehoopt was.


In het weekend van 10 en 11 maart vond er weer de nationale NLdoet vrijwilligers klusdag van het oranjefonds plaats. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland waarbij 9518 klussen werden geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers. Vrijwilligerswerk vormt het hart van sociale initiatieven. Daarom zet het Oranje Fonds met NLdoet de schijnwerpers op vrijwillige inzet.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scouts klussen weer hard tijdens NLdoet

De vrijwilligers van Scouting Admiralengroep Uithoorn hebben afgelopen weekend tijdens NLdoet weer de handen uit de mouwen gestoken. Dit jaar organiseerde de scoutinggroep twee klussen waar iedereen zich voor kon opgeven. Zo werd er een grote voorjaarsschoonmaak gehouden in hun clubhuis en werd er op het wachtship ‘Olympus’ ook flink … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: