01 - Nooit Gedacht
Bergen werk verzet tijdens NLdoet in gemeente Aalsmeer

Bergen werk verzet tijdens NLdoet in gemeente Aalsmeer


Geplaatst op: 14 maart 2017

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart heeft voor de 13e keer NLdoet plaatsgevonden in Aalsmeer. Vrijwilligers waren aan de slag bij onder andere de Kinderboerderij, de Historische Tuin, Zorgcentra Meerlanden en Rozenholm, Scouting Tiflo, KDC De Lotusbloem, OBS Samen Een en bij de Corvee Westeinderplassen Aalsmeer, die door SPIE georganiseerd werd. Meer dan 80 vrijwilligers hebben 4,3 ton afval opgehaald rond de Westeinderplassen.

Ook de collegeleden waren actief tijden NLdoet. Burgemeester Jeroen Nobel en Wethouder Jop Kluis waren actief tijdens de Corvee Westeinderplassen Aalsmeer. Op de kinderboerderij Boerenvreugd waren Wethouder Robbert-Jan van Duijn en een aantal raadsleden actief. Wethouders Ad Verburg en Gertjan van der Hoeven gingen voorlezen en wandelen bij Kinderdagcentrum de Lotusbloem van Ons Tweede Thuis. Hier zitten kinderen, van 0-18 jaar met een verstandelijk en/of lichamelijk beperking, die niet op normaal onderwijs terecht kunnen.

 
Tijdens de editie van 2017 zijn ruim 9.517 klussen geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers. Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg: “Verenigingen en stichtingen en andere organisaties kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Maar het werven kost vaak veel tijd. NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste krachten. Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar vrijwilligers bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat vrijwilligers heel actief zijn in Aalsmeer en daar mogen we met z’n allen trots op zijn. Ik wil dan ook alle vrijwilligers die zich nu ingezet hebben, maar ook het hele jaar inzetten heel hartelijk bedanken.”

Laatst bewerkt op: 14 maart 2017 13:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bergen werk verzet tijdens NLdoet in gemeente Aalsmeer

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart heeft voor de 13e keer NLdoet plaatsgevonden in Aalsmeer. Vrijwilligers waren aan de slag bij onder andere de Kinderboerderij, de Historische Tuin, Zorgcentra Meerlanden en Rozenholm, Scouting Tiflo, KDC De Lotusbloem, OBS Samen Een en bij de Corvee Westeinderplassen Aalsmeer, die door SPIE … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: