01 - Nooit Gedacht

Dode bij aanrijding op N201 Aalsmeer


Geplaatst op: 15 maart 2017

Op de N201 heeft er woensdagmorgen bij Aalsmeer een dodelijke aanrijding plaatsgevonden. Dit gebeurde op de rijbaan Schiphol net voor de kruising met de N231 bij de Bloemenveiling.

Een voetganger werd daar aangereden door een automobilist en daarna nogmaals geraakt door een auto die daar achter reed. Het slachtoffer overleed kort na de aanrijding aan zijn verwondingen. Beide automobilisten zijn als getuigen verhoord en naar het politiebureau overgebracht om slachtofferzorg te kunnen verlenen. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor hulpverlening en onderzoek.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Het is nog onbekend waarom de man daar liep. De politie roept getuigen op zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via het tipformulier van de politie.Laatst bewerkt op: 21 maart 2017 15:41

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dode bij aanrijding op N201 Aalsmeer

Op de N201 heeft er woensdagmorgen bij Aalsmeer een dodelijke aanrijding plaatsgevonden. Dit gebeurde op de rijbaan Schiphol net voor de kruising met de N231 bij de Bloemenveiling. Een voetganger werd daar aangereden door een automobilist en daarna nogmaals geraakt door een auto die daar achter reed. Het slachtoffer overleed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...