001 - Homan Zonnepanelen

400e uitzending Behind the Grooves op RosaFM


Geplaatst op: 5 maart 2012

Vrijdag 9 maart aanstaande is het toonaangevende 80s oldschool classics, rare grooves en underground funk radioprogramma Behind the Grooves voor de vierhonderdste keer te beluisteren. Behind the Grooves is op 2 maart 2004 begonnen op RosaFM, de lokale omroep voor de gemeente De Ronde Venen en is in de jaren uitgegroeid als één van de toonaangevende radio programma`s op dit gebied. Behind the Grooves wordt niet alleen op RosaFM uitgezonden, maar ook via APCS Radio en Radio A6 in Almere.

In de jaren van Behind the Grooves is de samenstelling van programmamakers wel gewijzigd. In 2004 zijn Remco ‘Touwtje' ter Haar en Frankie Rodriquez gestart met het programma waarbij DJ André na bijna een jaar zich bij het programma voegde. Net na de 200ste uitzending is DJ André gestopt bij Behind the Grooves en zijn Marcel van de Schraaf en Wilco Kruijt het team komen versterken. Even daarna is ook Frankie Rodriquez opgestapt vanwege andere verplichtingen. Gelijktijdig was Gerrit van der Kolk al geregeld te vinden in de studio tijdens de uitzending en heeft de taak van ‘controller' van de show vlak daarna op zich genomen. Wilco Kruijt is net als Frankie vanwege andere bezigheden gestopt met Behind the Grooves, maar vanaf 2009 is de samenstelling in handen van ‘Ronde Veense' programmamakers zoals het nu is, Marcel van de Schraaf, Remco Touwtje en Gerrit van der Kolk.

In de 400ste uitzending van 9 maart zullen alle oud medewerkers van Behind the Grooves weer te horen zijn in een dubbel uitzending. Behind the Grooves start dan om 19.00 uur en zal te horen zijn tot 01.00 uur in de nacht.
Om 19.00 uur starten de huidige programmamakers met hun jubileum uitzending in het format zoals je dat gewend bent. Om 20.00 uur zullen de ‘BTG mix legenden' hun opwachting maken, namelijk Frankie Rodriquez, Wilco Kruijt en Brian Cotino. Om 22.00 uur start de "legacy Edition" met Frankie, DJ André en Remco, waarbij het oude programma format weer terug is met alle vaste items zoals het ‘Freak Hour' waar alle ‘hard to find' vinyl weer op draaitafel komt te liggen.

Luister dus aanstaande vrijdagavond 9 maart naar Behind the Grooves op RosaFM, de lokale omroep voor de gemeente de Ronde Venen op 107.6 ether, 103.3 UPC kabel of via internet, www.rosafm.nl, www.apcsradio.com of www.radio-a6.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

400e uitzending Behind the Grooves op RosaFM

Vrijdag 9 maart aanstaande is het toonaangevende 80s oldschool classics, rare grooves en underground funk radioprogramma Behind the Grooves voor de vierhonderdste keer te beluisteren. Behind the Grooves is op 2 maart 2004 begonnen op RosaFM, de lokale omroep voor de gemeente De Ronde Venen en is in de jaren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: