01 - Autocross Abcoude
De Loods OPEN op 2de Paasdag

De Loods OPEN op 2de Paasdag


Geplaatst op: 17 maart 2017

Dat De Loods 7 dagen in de week geopend is, dat wisten we natuurlijk al lang. Niet? Shame on you. Bij deze dan! De Loods is 7 dagen in de week open!!! Maar nu ook tijdens de feestdagen!

Op 2de Paasdag kun je namelijk met het hele gezin shoppen bij de leukste kledingwinkel van Mijdrecht. Van 12:00 tot 17:00 uur zijn de deuren voor jullie geopend. Naast je zoektocht naar super leuke kleding, kun je ook op zoek naar eieren met letters die samen een woord vormen. Lever je antwoord in en maak kans op een Fashioncheque van De Loods ter waarde van 50 EURO. Op deze manier is shoppen op deze feestdag nog leuker.

Ook ontvangt elke betalende klant een heerlijke lekkernij van de De Loods paashaas. We zijn benieuwd wie van het De Loods Team dit jaar dat prachtige pak aankrijgt en door de winkel hupt.

De Loods laat ons ook weten dat zij open zijn met Koningsdag op 27 april van 08:00 tot 12:00 uur. En dat ze behalve (overheerlijke) koffie ook nog iets anders in petto hebben voor alle diehards en vroege vogels op de rommelmarkt.

Ook open: Hemelvaart van 12:00 tot 17:00 uur & 2de Pinksterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Laatst bewerkt op: 17 maart 2017 10:15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Loods OPEN op 2de Paasdag

Dat De Loods 7 dagen in de week geopend is, dat wisten we natuurlijk al lang. Niet? Shame on you. Bij deze dan! De Loods is 7 dagen in de week open!!! Maar nu ook tijdens de feestdagen! Op 2de Paasdag kun je namelijk met het hele gezin shoppen bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: