001 - Escaperoom aglemeen

Avonturenfilm in de Veenhartkerk Mijdrecht


Geplaatst op: 5 maart 2012

Tot en met 23 maart is het filmmaand in de Veenhartkerk. Het thema is deze maand: Overleven. Vrijdag speelt Kuifje de hoofdrol in een spannende avonturenfilm voor jong en oud!

De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip ‘De eenhoorn' een geheim met zich meedraagt. Geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Jansen, reist Kuifje de halve wereld af, constant op de hielen gezeten door de vijand. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen.

De film is te zien in het gebouw van de Veenhartkerk, Grutto 2a te Mijdrecht. Vanaf 20.00 uur is de zaal open en de film start om 20.30 uur, entree bedraagt € 4,00. De film wordt vertoond op een groot scherm en na afloop is er een hapje en een drankje.

De Veenhartkerk is een kerk die op een eigentijdse en creatieve manier kerk probeert te zijn. Een kerk die er niet alleen wil zijn voor zichzelf, maar voor De Ronde Venen. Een plek waar ruimte is voor iedereen die bezig is met religie of nadenkt over zingeving. Alle activiteiten, waaronder de Veenhartfilmmaand, zijn bedoeld om op een uitdagende manier met religie en zingeving bezig te zijn.

Wil je weten welke filmtitels er deze maand verder nog draaien of wil je meer informatie over de filmmaand? Kijk op onze website www.veenhartkerk.nl of geef je op voor de Veenhartfilmladder via veenhartfilm@telfort.nl, dan word je maandelijks op de hoogte gehouden. De Veenhartfilmactiviteiten zijn ook te volgen op facebook.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Avonturenfilm in de Veenhartkerk Mijdrecht

Tot en met 23 maart is het filmmaand in de Veenhartkerk. Het thema is deze maand: Overleven. Vrijdag speelt Kuifje de hoofdrol in een spannende avonturenfilm voor jong en oud! De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip ‘De eenhoorn' … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: