01 - Nooit Gedacht

Mensen onwel door gassen in stal Loenen aan de Vecht


Geplaatst op: 18 maart 2017

Een jongetje van 4 jaar oud is zaterdagavond naar het ziekenhuis gebracht na het inademen van waterstofsulfide uit mest op een boerderij aan de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht. Even na middernacht bleek dat hij daar geen ernstige gevolgen aan overhield, vertelt zijn grootmoeder op zondag.

Volgens haar ging het zaterdagavond mis bij het mengen van mest in de stal van de boerderij. Haar kleinzoon liep de melkkuil in, waar een laag waterstofsulfide bleek te hangen, en werd onwel. Per ambulance werd hij naar het ziekenhuis gebracht. De zoon des huizes was ook onwel geworden, maar kon ter plekke door ambulancepersoneel geholpen worden. Uit metingen van de brandweer bleek dat in de stal inderdaad een verhoogd concentratie gas hing. ,,Maar de stal was goed te ventileren'', zegt een woordvoerder van de Veiligheids Regio Utrecht (VRU). ,,Dat hebben we gedaan tot de concentratie weer op een laag niveau was.''Laatst bewerkt op: 19 maart 2017 20:34

Bron: PetersHotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mensen onwel door gassen in stal Loenen aan de Vecht

Een jongetje van 4 jaar oud is zaterdagavond naar het ziekenhuis gebracht na het inademen van waterstofsulfide uit mest op een boerderij aan de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht. Even na middernacht bleek dat hij daar geen ernstige gevolgen aan overhield, vertelt zijn grootmoeder op zondag.Volgens haar ging het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: