001 - Escaperoom aglemeen
Hertha JO8-1 blijft in de overwinningsmodus: 10-0

Hertha JO8-1 blijft in de overwinningsmodus: 10-0


Geplaatst op: 20 maart 2017

Waar Hertha JO8-1 enkele weken terug uit van Breukelen verloor, was het nu tijd voor “revenge”. Helaas liet Mees Broere nog verstek gaan, maar hij was weer van de partij om zijn team een hart onder de riem te steken. De Herthanen barstten van de energie ondanks de kou, regen en tegenwind in de eerste helft. Gelijk na het fluitsignaal nam Mees Vis de bal op de voet en met een ongekende snelheid wist hij zijn tegenstanders af te poeieren, maar tot een goal kwam het nog niet. Stan kon vervolgens tot twee keer toe nog geen gat in de verdediging van Breukelen vinden. Bij een poging van Breukelen op doel onderneemt keeper Daan een goede actie door uit te lopen en de bal weg te trappen. Breukelen mag ingooien. Dan belandt de bal bij Lennon die de bal snel mee naar voren neemt, overspeelt op Benjamin, en daar is de 1-0. Binnen een mum van tijd scoort Benjamin 2-0. Bijna heeft Benjamin nog een hattrick te pakken. Vanuit de corner trekt Mees Vis wederom een sprint richting doel, maar daarvoor is de hoek te scherp of de wind te hard, in elk geval wil deze er niet in. Dan komt er een corner van Benjamin. Arko krijgt de bal op de borst en weet de bal er zo in te kaatsen: 3-0! Nog overdonderd van de goal staat Emmanuel al klaar om te scoren uit een counter van de keeper, maar het mooie schot gaat helaas net naast. Mees Vis neemt de bal weer mee naar voren en de bal belandt bij Emmanuel. Milano krijgt via een schot van Emmanuel de bal  op de juiste positie en weet er de 4-0 uit te halen!

Na rust wordt het keeperstenue gewisseld en gaat Emmanuel op doel. De wind is nu gunstiger gestemd en de energie van de mannen onafgebroken aanwezig. Gelijk is er een poging van Milano, gevolgd door Stan. De keeper pareert beide keren de kansen van Hertha. Benjamin heeft de smaak te pakken: met een overstap dolt hij zijn tegenstander langs de grenslijn. Zo laat hij met nog wat trucjes aan zijn tegenstander zien wie de baas over de bal en op het veld is. Dan wordt er wat gepingpongd voor het doel van Breukelen: Stan pakt de bal over, daarna belandt de bal na een schot van Milano op de paal, Jort waagt nog een poging, Stan krijg de bal voor de voeten maar de bal weigert dienst. Intussen staat half Breukelen tussen Hertha en doelman en wordt het tijd het kluitje uiteen te drijven. Benjamin en Mees Vis weten beide weer te scoren: het staat al 6-0.  De keeper van Breukelen gooit uit , Arko krijgt een kopbal, Lennon en Jort nemen een schot op doel. Veel kansen, helaas deze tevergeefs. Ook al kunnen niet alle passes aangenomen worden, de mannen van Hertha weten elkaar steeds beter te vinden en gunnen elkaar ook de kansen te scoren. Na een counter op Breukelen passt Stan naar Milano die de volgende goal weet te maken: 7-0! Na een pass van Benjamin op Lennon scoort Lennon vervolgens de 8-0! Benjamin komt nog twee keer in actie met wederom goals. Nadat Benjamin de keeper van Breukelen poort en scoort sluit Hertha deze wedstrijd af met een onovertroffen zege van 10-0! Stan wordt na zijn verdiensten van de afgelopen weken uitgeroepen tot man of the match en JO8-1 mag zich wederom nr. 2 op de ranglijst vestigen, met een puntje verschil op de koploper.      


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha JO8-1 blijft in de overwinningsmodus: 10-0

Waar Hertha JO8-1 enkele weken terug uit van Breukelen verloor, was het nu tijd voor “revenge”. Helaas liet Mees Broere nog verstek gaan, maar hij was weer van de partij om zijn team een hart onder de riem te steken. De Herthanen barstten van de energie ondanks de kou, regen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: