001 - Escaperoom aglemeen
Atlantis C1 ongeslagen kampioen

Atlantis C1 ongeslagen kampioen


Geplaatst op: 20 maart 2017

zaterdag 18 maart speelde de C1 van Atlantis de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen BEP C3 in Purmerend

Met het kampioenschap inmiddels al op zak, speelde de C1 van Atlantis zaterdag 18 maart tegen BEP C3 in Purmerend. Het ging om de eer, want met één gelijk gespeelde wedstrijd tegen SDO C1 uit Kamerik en de overige wedstrijden met winst afgesloten, was het team al ruimschoots kampioen van de C-Aspiranten Noordwest 3e klasse D in deze zaalcompetitie.

Het door TTC Projecten B.V. gesponsorde C1 team is de terechte kampioen in deze competitie met slechts 37 punten tegen en 118 punten voor. In Purmerend was BEP ook op de hoogte van dit feit en de wedstrijd begon dan ook met het overhandigen van een bloemetje aan Atlantis als felicitatie. Een sportief gebaar, dat zeer gewaardeerd werd.

De wedstrijd begon met in de aanval Djeena Warrels, Lisanne Troost, Ruben Gortenmulder en Marc de Waal. In de verdediging begonnen: Silke van Scheppingen, Lotte Gortenmulder, Olav Kuppens en Max Nobel. Maud de Jong en Nathanja van Woerkom begonnen op de bank.

Atlantis wilde graag laten zien aan BEP dat ze de terechte kampioenen waren en opende de wedstrijd met maar liefst vijf doorloopballen. Twee van Lotte, twee van Djeena en één van Marc. Hierdoor keek BEP al snel tegen een achterstand van 0-5 op. Vlak voor rust scoorde BEP toch ook een punt.

1-5 ruststand.

Na de rust pakte Atlantis de draad weer op. Nathanja kwam in het veld voor Max en Maud kwam op de plaats van Marc. Door mooi samenspel en goede acties wist het team de stand op te schroeven naar 1-11, drie gescoord door Nathanja, twee door Ruben en één door Silke. Een prachtige prestatie. BEP moest even slikken, maar kreeg hierdoor ook vleugels. Zij scoorden achter elkaar drie punten, waardoor de stand op 4-11 kwam. Maar ook de eindfase van deze wedstrijd werd gedomineerd door Atlantis. Nog twee mooie doorloopballen van Nathanja en Djeena, zorgden voor een eindstand van 4-13. De C1 van Atlantis heeft ook in deze wedstrijd duidelijk laten merken dat ze de terechte kampioen zijn in deze competitie. Met 4 punten boven de nummer twee, De Vinken C1,  is de medaille dik verdiend. Met dank aan de invalcoach Jeroen Korver, die de coaches van de C1 (Joyce Rodenburg en Chantal Poolman) op een uitstekende manier heeft vervangen.

Na dit zaalseizoen maakt de C1 zich op voor het komende veldseizoen.

Op zaterdag 25 maart om 12.00u speelt de C1 een oefenwedstrijd voor de veldcompetitie tegen KVA uit Amstelveen op het korfbalveld bij KV Atlantis.


Laatst bewerkt op: 20 maart 2017 10:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis C1 ongeslagen kampioen

zaterdag 18 maart speelde de C1 van Atlantis de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie tegen BEP C3 in Purmerend Met het kampioenschap inmiddels al op zak, speelde de C1 van Atlantis zaterdag 18 maart tegen BEP C3 in Purmerend. Het ging om de eer, want met één gelijk gespeelde wedstrijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: