001 - Homan Zonnepanelen
Politiekpanel en voorjaarsschoonmaak op Radio Aalsmeer

Politiekpanel en voorjaarsschoonmaak op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 21 maart 2017

Afgelopen zaterdag was Radio Aalsmeer te vinden bij het evenement ‘DownTown Ophelia’. Onder de noemer DownTown Radio zeven uur live radio met de mogelijkheid verzoekjes aan te vragen. Dit gebeurde zo massaal dat niet alle verzoekjes gedraaid konden worden. Dat wordt zaterdagmiddag goedgemaakt. Verder deze week de vicewereldkampioen rolstoeltennis bij de junioren, het politieke radiopanel, en creatieve geboortekaartjes. Maar ook: de Aalsmeerse voorjaarsschoonmaak met Garby, een reportage met de wijkagent en het laatste nieuws over IKC Triade

‘Halte Zwarteweg’ interviewt vicewereldkampioen

Ruben Spaargaren is donderdag om 18.00 uur te gast in ‘Halte Zwarteweg’ om te spreken over zijn sport rolstoeltennis. De cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding interviewen hem en vragen onder meer naar hoe de sport precies in zijn werk gaat en naar zijn ervaringen tijdens het WK voor junioren. Dit speelde hij in februari in Frankrijk en hij werd daar tweede. Verder hebben ze het over zijn ambities.

Politiekpanel in ‘Radio Aalsmeer Politiek’

Donderdagavond is het ook weer tijd voor ‘Radio Aalsmeer Politiek’ van 20.00 tot 22.00 uur. Presentatoren Eric Kreike en Sem van Hest zullen in gesprek gaan met het radiopanel bestaande uit Jaap Overbeek, Janny Oosterloo, Wim Spaargaren, Peter Smolders en Stefanie van Vliet. Zij zullen ingaan op actuele politieke Aalsmeerse zaken en uiteraard ook aandacht voor de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van vorige week.

Creatief met geboortekaartjes bij ‘Echt Esther’

Donderdag vanaf 19.00 uur is Jacqueline Beek te gast bij Esther Sparnaaij. Beek houdt zich bezig met het creëren van unieke geboortekaartjes. Het zijn namelijk geen normale kaartjes, maar ze beschildert houten kinderspeelgoed op zo’n manier dat het een gepersonaliseerd geboortekaartje is dat past bij (de ouders van) het pasgeboren kindje. Heb jij een vraag voor Jacqueline Beek of ben je zelf ook zo creatief aangelegd en wil je meepraten? Dat kan, neem dan contact op met esther@radioaalsmeer.nl.

‘Let’s Go’ over voorjaarsschoonmaak

Deze week is de lente officieel begonnen en dat vraagt om een grote voorjaarsschoonmaak. Niet alleen binnen op je kamer, maar ook buiten op straat. Kim heeft daarom Garby uitgenodigd in de studio. Garby heeft namelijk als doel dat het buiten ook altijd netjes en schoon is en jij kunt haar daarbij helpen. Vrijdag vertelt ze hoe jij dat kunt doen. Ook is er vrijdag livemuziek in de studio. Thies komt langs en hij houdt van muziek. Hij speelt maar liefst vier instrumenten! Maar waar gaat hij op spelen, en wat is zijn favoriete instrument? Je hoort het vrijdag bij ‘Let’s Go’ vanaf 18.00 uur.

Win kaarten No Joke! in ‘Vrijdagavondcafé’

Ron Leegwater presenteert deze week samen met Caroline Baarse ‘Vrijdagavondcafé’ en ze mogen meteen twee kaarten weggeven voor het feest op 1 april van Feestweek Aalsmeer: No Joke! Stuur een vrolijk, grappig of hilarisch bericht naar Ron en Caroline via de ‘Vrijdagavondcafé’ Facebookpagina, waarin je vertelt waarom jij deze kaarten zou moeten winnen. In de uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt. Verder heeft Ron een reportage gemaakt met Erik van den Brun, de wijkagent van Aalsmeer Centrum en komen de meest actuele politiezaken aan de orde. Ook komt Meindert van der Zwaard zijn maandelijkse muziekrubriek presenteren met dit keer als thema: fluiten. Tenslotte zoals altijd ook weer de Soulshow-classic, de gezellige meezinger en een duik in het Top 40 Hitarchief.

‘Weekend Magazine’ blikt zaterdag terug op DownTown Ophelia

Zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur een terugblik op DownTown Ophelia, waarbij Radio Aalsmeer de hele dag aanwezig was als DownTown Radio. Alle door de deelnemers ingesproken verzoekplaten passeren nogmaals de revue en natuurlijk ook de verzoekjes die afgelopen zaterdag nog niet in de uitzending voorbij konden komen. Op zondag komt ‘Weekend Magazine’ gewoon weer uit onze vaste studio. Peter Boogaard en Esther Sparnaaij hebben uiteraard weer veel sport voor u, maar ook de wekelijkse boekbespreking van Constantijn Hoffscholte en de maandelijkse column van dorpsdichter Bram Landzaat. De technische ondersteuning is in handen van Ed Zethof.

‘Door de Mangel’ ontvangt Marion van der Sluis

Maandag ontvingen presentatoren Mylène en Elbert Huijts in de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ een kattenliefhebster die aan doggydating doet. De drie kernwoorden die het best bij haar passen zijn: gezelschapsdier, doener en accuraat. Yvette Koehler is in 42 jaar tijd maar liefst 19 keer verhuisd, maar heeft nu haar plekje gevonden in Aalsmeer. GarbyAalsmeer zoals zij ook wel genoemd wordt, ontdoet regelmatig de openbare ruimte van afval. “Heel telepathisch hoor! Zouden meer mensen moeten doen!”, aldus Koehler. Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Yvette heeft ook een nieuwe gast uitgenodigd. De 164e gast in ‘Door de Mangel’ is Marion van der Sluis. Zij is werkzaam in de kinderopvang bij Solidoe en ‘belast’ met het nieuwe project Triade en daar zou GarbyAalsmeer wel meer over willen weten. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 27 maart vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politiekpanel en voorjaarsschoonmaak op Radio Aalsmeer

Afgelopen zaterdag was Radio Aalsmeer te vinden bij het evenement ‘DownTown Ophelia’. Onder de noemer DownTown Radio zeven uur live radio met de mogelijkheid verzoekjes aan te vragen. Dit gebeurde zo massaal dat niet alle verzoekjes gedraaid konden worden. Dat wordt zaterdagmiddag goedgemaakt. Verder deze week de vicewereldkampioen rolstoeltennis bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: