001 - Escaperoom aglemeen

"Peuter (3) Uithoorn neergestoken door overbuurvrouw"


Geplaatst op: 21 maart 2017

De vrouw die dinsdagavond een 3-jarig meisje zou hebben neergestoken in Uithoorn en daarna zelfmoord pleegde, is niet de moeder van het jonge slachtoffertje.

"Het zou gaan om een overbuurvrouw", zegt een politiewoordvoerder tegen de NOS. "Het motief voor de steekpartij is nog niet duidelijk, maar deze vrouw heeft wel een geschiedenis van verwardheid."

De politie weet nog altijd niet honderd procent zeker of de vrouw die van de flat sprong dezelfde persoon is die het meisje neerstak. Het kind is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze is niet in levensgevaar.

HELIKOPTER

Na het steekincident op de Admiraal de Ruyterlaan, enkele honderden meters over de provinciegrens met Utrecht, zette de politie een helikopter in om te zoeken naar de dader. "Vanuit de helikopter werd een vrouw aangetroffen tussen twee flats. We hebben haar nog geprobeerd te reanimeren, maar ze is overleden."

Lees hier de persverklaring van burgemeester Dagmar Oudshoorn-Tinga Laatst bewerkt op: 22 maart 2017 12:08

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

"Peuter (3) Uithoorn neergestoken door overbuurvrouw"

De vrouw die dinsdagavond een 3-jarig meisje zou hebben neergestoken in Uithoorn en daarna zelfmoord pleegde, is niet de moeder van het jonge slachtoffertje. "Het zou gaan om een overbuurvrouw", zegt een politiewoordvoerder tegen de NOS. "Het motief voor de steekpartij is nog niet duidelijk, maar deze vrouw heeft wel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: