001- Uithoorn

SeniorWeb breidt computerles in Abcoude uit


Geplaatst op: 4 maart 2012

De computercursussen van SeniorWeb in Abcoude zijn een groot succes. Reden voor de stichting het cursusprogramma uit te breiden met o.a. een Opfriscursus Windows 7. Vier woensdagmiddagen van 2 tot 4 te beginnen 4 april. Deze cursus herhaalt in vier lessen het opslaan, het kopiëren, verplaatsen en downloaden van bestanden. Het gaat daarbij om het vastleggen van stukjes tekst, foto's, plaatjes, muziek en videootjes op een USB stick, op een CD of DVD of ergens anders in de computer. Voor herhaling vatbaar. Verder de Beginnerscursussen Windows 7. Acht donderdagmiddagen van 2 tot 4 te beginnen 22 maart. Acht vrijdagochtenden van 10 tot 12 te beginnen 23 maart. Na de vakanties, acht donderdagmiddagen te beginnen 6 september. Voorts een nieuwe cursus Internet/Email. Acht vrijdagochtenden van 10 tot 12 te beginnen 7 september. Ook in deze cursus volgen we weer een lesboek waarin de lessen precies beschreven staan en daarmee een prima naslagwerk vormen.

De cursuslokatie is bij Tympaan, Dorpszicht 24a Abcoude. Aanmelden telefonisch op 0297-272720 en dan liefst op dinsdag- en donderdagmorgen. Bij geen gehoor 0297-282938 of per email naar seniorwebdrv@gmail.com. Meer info over ons doen en laten staat op http://derondevenen.seniorweb.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SeniorWeb breidt computerles in Abcoude uit

De computercursussen van SeniorWeb in Abcoude zijn een groot succes. Reden voor de stichting het cursusprogramma uit te breiden met o.a. een Opfriscursus Windows 7. Vier woensdagmiddagen van 2 tot 4 te beginnen 4 april. Deze cursus herhaalt in vier lessen het opslaan, het kopiëren, verplaatsen en downloaden van bestanden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: