001 - Homan Zonnepanelen
Jumbo actie succesvol voor CSW

Jumbo actie succesvol voor CSW


Geplaatst op: 23 maart 2017

Afgelopen week heeft CSW de materialen ontvangen van de sponsors Muta en Kompan die in samenwerking met Jumbo Molmlaan Wilnis de actie “Sparen voor je sportvereniging” op touw hebben gezet.

Op bijgaande foto is bijna alles te zien wat er is besteld, naast de ballentassen, wedstrijdballen, loopladders, icepacks, hoekvlaggen, speelhesjes, coachborden en afbakkenbollen is er namelijk nog een outdoor speeltoestel besteld voor de kleintjes.

Dat zijn de 2 dozen op de foto’s en hier nog een verrassing.

CSW is heel blij met al deze nieuwe spullen en heeft hiermee zoveel mogelijk CSW-ers willen bedienen voor nu en in de toekomst.

CSW wil via deze weg nog grote dank uitspreken naar alle mensen die hebben gedoneerd en uiteraard aan Jumbo Molmlaan Wilnis.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jumbo actie succesvol voor CSW

Afgelopen week heeft CSW de materialen ontvangen van de sponsors Muta en Kompan die in samenwerking met Jumbo Molmlaan Wilnis de actie “Sparen voor je sportvereniging” op touw hebben gezet. Op bijgaande foto is bijna alles te zien wat er is besteld, naast de ballentassen, wedstrijdballen, loopladders, icepacks, hoekvlaggen, speelhesjes, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: