Handbal 1 HSV'69 bedankt sponsor met winst

Geplaatst op: 23 maart 2017

Het afgelopen seizoen zijn de dames 1 HSV ’69 gestart met een nieuwe trainster en coach, Helen. In dit seizoen hebben de dames 1 laten zien dat ze niet alleen een vriendinnen team zijn, maar ook prestatie gericht. Mede door de trainingen en doorzettingsvermogen van Helen stijgen de dames 1 in de ranglijst en staan ze nu op de 5de plek. Afgelopen zondag is er uit gespeeld tegen VOS. Dit team is gelijkwaardig en vorige keer won HSV ‘69 in de laatste seconde. Deze keer de revanche. De verdediging van VOS stond solide en dat zorgde er voor dat er over en weer weinig doelpunten vielen. Met een 3-5 voorsprong de rust in. Op wat kleine foutjes na was er tot de rust niet veel op het spel aan te merken. Met een verdiende 6-10, begonnen we aan de tweede helft. Die ook enigszins hetzelfde verliep als de eerste, de duels werden feller aan beide kanten. Gelukkig konden we er met ons spel voor zorgen dat VOS weinig kansen kreeg. En hadden we vandaag in Marjan een goede keeper die er weergaloze ballen heeft uitgehouden. Alles bij elkaar opgeteld een winst!! Met een eindstand van 7-10 in ons voordeel. Bij deze willen we onze sponsor Blommesteijn BV bedanken voor de nieuwe outfit. Peter & Anita, Bedankt voor de mooie trainingspakken namens het hele team. Jullie zijn een geweldige sponsor!

Laatst bewerkt op: 25 maart 2017 20:46

Het afgelopen seizoen zijn de dames 1 HSV ’69 gestart met een nieuwe trainster en coach, Helen. In dit seizoen hebben de dames 1 laten zien dat ze niet alleen een vriendinnen team zijn, maar ook prestatie gericht. Mede door de trainingen en doorzettingsvermogen van Helen stijgen de dames 1 … Lees meer »