01 - Nooit Gedacht
Gemeenteraad kiest voor dijkvariant Vinkeveens centrumplan

Gemeenteraad kiest voor dijkvariant Vinkeveens centrumplan


Geplaatst op: 24 maart 2017

23 maart was het erop of eronder voor het ambitieuze centrumplan voor Vinkeveen. Voor- en tegenstanders waren in de goed gevulde raadszaal in MIjdrecht aanwezig tijdens de raadsvergadering over dit onderwerp. Alle 27 raadsleden waren aanwezig om hun visie en vragen over het voorstel kenbaar te maken.

Er zijn veel verbeterpunten te realiseren voor Vinkeveen die met een nieuwe ontsluiting over de veendijk gerealiseerd kunnen worden. Duidelijk is, dat overal waar je aan de slag gaat met de aansluiting op de N201, er ingrepen nodig zijn die gevolgen hebben voor de omgeving.

De overgrote meerderheid van de raadsleden heeft met 21 positieve stemmen laten blijken de visie van het college, voor een nieuwe ontsluiting van Vinkeveen op de N201, te delen. Wel werd benadrukt dat er voldaan moet worden aan de randvoorwaarden van veiligheid, financiële duidelijkheid en gezondheidsaspecten. Deze randvoorwaarden stonden al in het voorstel en vormde zodoende geen belemmering.

Het college gaat de dijkvariant verder uitwerken om in september 2017 te komen met een concreet plan.
 

Laatst bewerkt op: 24 maart 2017 19:35

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeenteraad kiest voor dijkvariant Vinkeveens centrumplan

23 maart was het erop of eronder voor het ambitieuze centrumplan voor Vinkeveen. Voor- en tegenstanders waren in de goed gevulde raadszaal in MIjdrecht aanwezig tijdens de raadsvergadering over dit onderwerp. Alle 27 raadsleden waren aanwezig om hun visie en vragen over het voorstel kenbaar te maken. Er zijn veel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: