01 - Nooit Gedacht

Lenteschaal maken in Buurtkamer Mijdrecht


Geplaatst op: 2 maart 2012

Op de eerste dag van de lente, woensdag 21 maart, gaan we een mooie lenteschaal maken. Brengt u zelf een kniptang, mesje en mooie schaal mee, eventueel wat kleine bloemen, paasversieringen maar ook lege eierschalen mee. Wij zorgen voor oase en veel lentegroen. Samen maken we er prachtige "landschapjes" van!

Wij mogen u de Buurtkameractiviteiten (en de koffie) gratis aanbieden en het is een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en er ‘even tussenuit' te zijn.

Breng gerust iemand mee en mocht vervoer een probleem zijn, bel dan tijdig met het Servicepunt (tel. 587600), dan zoeken zij naar een oplossing.
Uiteraard is de Buurtkamer ook op dinsdag en donderdagochtend geopend en kan er vanaf 12.00 uur meegegeten worden voor €5, -. Hiervoor dient u zich uiterlijk die ochtend, tussen 9.30 en 10.00 uur op te geven. Op openingstijden is de Buurtkamer telefonisch bereikbaar op 0297 288 466. We hopen u daar te verwelkomen!

Woensdagteam buurtkamer zoekt nieuwe gasten
In Mijdrecht is er al een paar jaar aan de G. v. Aemstelstraat 5 een sfeervol ingerichte accommodatie waar 55-plussers elkaar kunnen ontmoeten. Toch blijken er nog veel mensen te zijn die niet van het bestaan en de mogelijkheden weten. Met name op de woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zouden de enthousiaste gastvrouwen graag weer wat nieuwe mensen willen ontvangen voor een gezellig samenzijn. Natuurlijk zorgen zij voor verse koffie en thee (en een koekje !) en is er tijd om bij te praten.
Daarnaast zijn er, voor wie wil, diverse activiteiten. Uiteraard liggen er kranten en tijdschriften en vindt u op het prikbord allerlei nieuwtjes. Ook zijn er spelletjes en een kast met creatieve mogelijkheden. Maar het uitgangspunt van de Buurtkamer is: een open inloop, er kan van alles, niets hoeft.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lenteschaal maken in Buurtkamer Mijdrecht

Op de eerste dag van de lente, woensdag 21 maart, gaan we een mooie lenteschaal maken. Brengt u zelf een kniptang, mesje en mooie schaal mee, eventueel wat kleine bloemen, paasversieringen maar ook lege eierschalen mee. Wij zorgen voor oase en veel lentegroen. Samen maken we er prachtige "landschapjes" van! … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: