001 -Brouwer Transport
Mama Lokaal nu ook in Vinkeveen

Mama Lokaal nu ook in Vinkeveen


Geplaatst op: 25 maart 2017

Vrijdag 7 april aanstaande opent Mama Lokaal in samenwerking met Bibliotheek AVV haar deuren voor jonge moeders in Vinkeveen. Deze eerste ochtend van het Mama Lokaal kent natuurlijk een feestelijk tintje! Er is taart voor iedereen en de allerkleinste kunnen muziek maken op instrumenten.

Over Mama Lokaal

Mama Lokaal is een ontmoetingsplek voor (bijna) moeders. Bij het Mama Lokaal kunnen moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders met peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Er kan volop worden gespeeld met elkaar! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een draag consulente, een lactatiekundige , een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team (jonge) moeders en is gratis. Aanmelding is niet nodig. Je kunt elke vrijdag gewoon binnenlopen tussen 10:00-11:30uur. Mama Lokaal is gevestigd in de nieuwe ruimte van Bibliotheek Vinkeveen (De Broedplaats – Maria Oord aan de Herenweg). Je bent van harte welkom met je kind(eren).

Over Ouders Lokaal

Mama Lokaal is onderdeel van Ouders Lokaal: platform voor en door ouders in de gemeente De Ronde Venen. Ouders Lokaal is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en  tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente.  Heb je een leuk idee? Of wil je ons helpen als vrijwilliger bij het organiseren van de diverse initiatieven? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mama Lokaal nu ook in Vinkeveen

Vrijdag 7 april aanstaande opent Mama Lokaal in samenwerking met Bibliotheek AVV haar deuren voor jonge moeders in Vinkeveen. Deze eerste ochtend van het Mama Lokaal kent natuurlijk een feestelijk tintje! Er is taart voor iedereen en de allerkleinste kunnen muziek maken op instrumenten. Over Mama Lokaal Mama Lokaal is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: