001 - Homan Zonnepanelen

Hartstichting zoekt collectanten in Wilnis


Geplaatst op: 19 maart 2017

Van 2 t/m 8 april 2017 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats, de Hartweek. Om deze 50ste collecte tot een succes te maken, is de Hartstichting juist dit jaar op zoek naar zoveel mogelijk nieuwe collectanten. Om samen nog meer geld op te halen voor innovatief onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Tijdens de Hartweek vraagt de Hartstichting het publiek om donaties voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Dit jaar is een bijzonder jaar, want het is de 50ste collecte. Met de collectes heeft de Hartstichting veel geld opgehaald waarmee enorme prestaties zijn geleverd op het gebied van onderzoek, voorlichting, patiëntenzorg en belangenbehartiging. De Hartstichting heeft veel bereikt, maar we zijn er echter nog lang niet. Daarom wil de Hartstichting elke dag werken aan oplossingen waarmee we hart- en vaatziekten kunnen verslaan. Dankzij de inzet van collectanten, kunnen we grote doorbraken realiseren. 

Meld je aan

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Marrie den Braber, marriedenbraber@gmail.com tel. 0297-281304. Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 - 315 56 95.

Wat doet de Hartstichting?

Er zijn nu 1 miljoen hart- en vaatpatiënten in ons land. Aan hart- en vaatziekten overlijden per dag ruim 100 mensen. Dagelijks komen 1000 mensen met hart- en vaatziekten in het ziekenhuis terecht. De preventie, behandeling en genezing van de ziekte is de belangrijke missie van de Hartstichting. Wij strijden tegen hart- en vaatziekten, een van de belangrijkste doodsoorzaken in ons land, door financiering van onderzoek, voorlichting over een gezonde leefstijl en het realiseren van innovaties in de zorg.

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hartstichting zoekt collectanten in Wilnis

Van 2 t/m 8 april 2017 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats, de Hartweek. Om deze 50ste collecte tot een succes te maken, is de Hartstichting juist dit jaar op zoek naar zoveel mogelijk nieuwe collectanten. Om samen nog meer geld op te halen voor innovatief onderzoek naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: