Boyband STORM3 komt met Nederlandstalige single 'Voor Eeuwig'

Boyband STORM3 komt met Nederlandstalige single 'Voor Eeuwig'


Geplaatst op: 23 maart 2017

Na ‘This is Love’ welke boyband STORM3 vorig jaar april uitbracht, is het nu tijd voor een single in onze eigen taal. STORM3 bestaat uit:

*Devon Donovan uit Rijsenhout. Hij wist op jeugdige leeftijd al dat hij zanger wilde worden. Daarnaast is Devon actief als acteur naast zijn job als cinema manager in Aalsmeer.

*Koen van der Heide komt uit Ede, houdt van (song)teksten schrijven, is begonnen met het oefenen van gitaarspelen en reist graag de wereld rond.

*Patrick la Lau afkomstig uit Leiden, hij zingt al vanaf zijn achtste, was manager van de meidengroep Solid Harmonie en is daarnaast songwriter. De heren van STORM3 kijken terug op een uitstekend en succesvol 2016 met vele optredens tijdens o.a. de Gay Pride, Panndora, GayPride-Amersfoort en op de Rainbow Ice Skate in Gouda. Daarnaast is hun in Noorwegen geproduceerde debuutsingle ‘This Is Love’ prima opgepakt in zowel ons land tot zelfs in Polen en Roemenië.

De eerste Nederlandstalige single ‘Voor Eeuwig’ verschijnt via Rood Hit Blauw-produkties en gaat over twee geliefden die hun passie en liefde niet onder stoelen of banken steken. Een eigentijdse en catchy plaat met jeudige uitstraling waarop dance en symfonische invloeden zijn samengesmolten tot een even hippe als aantrekkelijke single. Het nummer is geproduceerd door de Zuid-Afrikaanse hitproducer Daniel Baron en werd geschreven door Tjeerd van der Waard en bandlid Patrick la Lau. De veelbelovende single ‘Voor Eeuwig’ van STORM3 mag nu al worden gerekend tot één van de meest opvallende- en verrassende producties van 2017..

 

De CD single ‘Voor Eeuwig’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations (o.a. TV Oranje) en Youtube te zien.

Laatst bewerkt op: 27 maart 2017 10:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Boyband STORM3 komt met Nederlandstalige single 'Voor Eeuwig'

Na ‘This is Love’ welke boyband STORM3 vorig jaar april uitbracht, is het nu tijd voor een single in onze eigen taal. STORM3 bestaat uit: *Devon Donovan uit Rijsenhout. Hij wist op jeugdige leeftijd al dat hij zanger wilde worden. Daarnaast is Devon actief als acteur naast zijn job als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: