001 -Brouwer Transport
Mariska van Kolck geeft masterclass bij jeugd theaterschool

Mariska van Kolck geeft masterclass bij jeugd theaterschool


Geplaatst op: 26 maart 2017

De zomertijd-klok trotserend stonden afgelopen zondag alle leerlingen van de Jeugd TheaterSchool Uithoorn al vroeg in de ochtend klaar voor de masterclass van musicalster Mariska van Kolck bij Dans en Partycentrum Colijn.

De masterclass ging vooral over ‘hoe presenteer je jezelf’. Je mag best bescheiden zijn maar wanneer je jezelf presenteert in het theater moet je er gewoon staan; rechtop, luid en duidelijk spreken en vooral...niet friemelen! De kinderen zogen alle informatie op als een spons en tijdens de verschillende leuke oefeningen met Mariska bleek al snel dat iedereen het goed begrepen had. Zo was de oefening van het nadoen van een ‘gebakken eitje’ favoriet. Een grappige uitbeelding van het sudderen van een eitje in de koekenpan. Tot slot zingen, dansen en jezelf presenteren voor alle ouders die aan het eind mochten komen kijken en zelfs even ‘moesten’ meedoen van Mariska. Al met al een supergeslaagde masterclass.

Op 10 januari van dit jaar is de Jeugd TheaterSchool Uithoorn gestart met hun musicallessen. Dit is een samenwerkingsverband tussen Danny Nooy, Robbert Besselaar en Axel en Heleen Colijn en zij zijn zeer tevreden met de ruime opkomst voor alle groepen. Dat is natuurlijk een prachtig begin. Inmiddels is het lesseizoen al weer op de helft en werken de kinderen aan de voorbereidingen van de eindpresentatie op 25 juni a.s..

De komende maanden zullen de kinderen hard werken om teksten te leren, danspassen onder de knie te krijgen en de juiste toon te zingen. Met de tips van Mariska zullen de kinderen de komende weken hard aan de slag gaan in de lessen waardoor uiteindelijk alles prachtig samen kan komen tijdens de eindpresentatie. Meer info: www.jtsu.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mariska van Kolck geeft masterclass bij jeugd theaterschool

De zomertijd-klok trotserend stonden afgelopen zondag alle leerlingen van de Jeugd TheaterSchool Uithoorn al vroeg in de ochtend klaar voor de masterclass van musicalster Mariska van Kolck bij Dans en Partycentrum Colijn. De masterclass ging vooral over ‘hoe presenteer je jezelf’. Je mag best bescheiden zijn maar wanneer je jezelf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: