01 - Nooit Gedacht
Alle kinderen welkom op Open Dag Scouting Jan van Speyk 8 april

Alle kinderen welkom op Open Dag Scouting Jan van Speyk 8 april


Geplaatst op: 28 maart 2017

Van een kabelbaan roetsjen, een stormbaan bedwingen en je eigen brood boven een kampvuur bakken? Het kan op de Open Dag van Scouting Jan van Speyk! Iedereen is welkom op zaterdag 8 april van 10.00 tot 16.00 uur.

Kinderen kunnen de hele dag inlopen op de boerderij aan de Oosterlandweg 2b. Naast allerlei kleine spelletjes binnen en buiten, is er natuurlijk een kampvuur, een kabelbaan en kan er een potje sumoworstelen gedaan worden in zo’n grappig pak. En heb je ooit wel eens ‘ levend zeeslag’ gedaan? De activiteiten zijn leuk voor kids van jong tot oud. Tussen 12.00 en 13.00 wordt er een groot gezamenlijk spel georganiseerd.         

Als je wilt weten wat Scouting nou precies inhoudt, kom gewoon eens kijken! Dat kan dus op de Open Dag op zaterdag 8 april tussen 10.00 en 16.00 uur, maar ook tijdens één van de opkomsten doordeweeks. Kijk voor meer informatie op www.janvanspeykgroep.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/ScoutingJanVanSpeyk/

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alle kinderen welkom op Open Dag Scouting Jan van Speyk 8 april

Van een kabelbaan roetsjen, een stormbaan bedwingen en je eigen brood boven een kampvuur bakken? Het kan op de Open Dag van Scouting Jan van Speyk! Iedereen is welkom op zaterdag 8 april van 10.00 tot 16.00 uur. Kinderen kunnen de hele dag inlopen op de boerderij aan de Oosterlandweg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: