001 - Homan Zonnepanelen
Fantastische resultaat kofiepuntenactie Lionsclub

Fantastische resultaat kofiepuntenactie Lionsclub


Geplaatst op: 28 maart 2017

De gezamenlijke actie in februari van dit jaar van de Lions clubs Mijdrecht Wilnis en Vinkeveen Waverveen om DE waardepunten in te zamelen voor pakken koffie ten behoeve van de lokale voedselbanken is uitstekend verlopen. In totaal zijn er meer dan 750.000 punten binnengehaald, goed voor 1.372 pakken koffie!

 

De Lions clubs hebben ook dit jaar landelijk de actie ‘Koffie voor de voedselbanken” gevoerd in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde koffiepunten worden bij Douwe Egberts verzilverd voor pakken koffie. De koffiebrander verhoogt het aantal met 15%.

 

Ook de Lions clubs in onze gemeente hebben alweer voor de derde keer lokaal deze actie gevoerd om onze eigen voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Koffie is met name een product waar de voedselbanken om zitten te springen aangezien dit nauwelijks aan hun wordt gedoneerd door de lange houdbaarheidsdatum.

 

In onze gemeente is ook dt jaar weer massaal gehoor gegeven om de DE punten te doneren aan deze actie. In totaal zijn er op de inzamelpunten bij de Jumbo, Albert Heijn, SMC De Bron, Maria-Oord , drogisterij De Bree ,De Groentehal, Boni, Hema, Smit Visdelicatessen, Decibel en De Strooppot maar liefst 622.749 punten binnengekomen. Daarnaast werden er ook nog eens zo’n 130.000 punten gedoneerd via de snert actie van Lions club Abcoude.

 

Wederom een prachtig resultaat! Dat betekent dat inclusief de extra 15% verhoging van Douwe Egberts er binnenkort 1.372 pakken koffie afgeleverd kunnen worden bij onze lokale voedselbank. De Lions clubs Vinkeveen Waverveen, Abcoude en Mijdrecht Wilnis willen al deze donateurs hartelijk bedanken voor hun gulle giften en de inzamelpunten voor hun medewerking aan deze actie!

 

De actie is ditmaal gecombineerd met het inzamelen van oud en vreemd geld. Dit geld wordt omgewisseld via de Nederlandse Lions werkgroep Blinden in euro’s en voor iedere 10 euro kan in de 3e wereld een blinde aan staar worden geopereerd, waarna men weer normaal kan zien. Ruim 13 kilo aan oude guldens, buitenlandse munten en biljetten is binnengekomen voor deze actie, waarvoor hartelijk dank!


Laatst bewerkt op: 28 maart 2017 18:30

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fantastische resultaat kofiepuntenactie Lionsclub

De gezamenlijke actie in februari van dit jaar van de Lions clubs Mijdrecht Wilnis en Vinkeveen Waverveen om DE waardepunten in te zamelen voor pakken koffie ten behoeve van de lokale voedselbanken is uitstekend verlopen. In totaal zijn er meer dan 750.000 punten binnengehaald, goed voor 1.372 pakken koffie!   … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: