001 - Escaperoom aglemeen
Playbackshow Soos De Cirkel weer groot succes

Playbackshow Soos De Cirkel weer groot succes


Geplaatst op: 28 maart 2017

Op 24 maart jl was Sporthal De Phoenix omgetoverd tot een schitterende concertzaal compleet met podium, professioneel licht, geluid en schitterend decor. De sterren van Soos De Cirkel konden stralen en dat hebben ze gedaan! De zaal zat met 400 bezoekers bomvol en iedereen heeft genoten van de 15 playbackacts die opgevoerd werden.

Alle muziekstijlen waren vertegenwoordigd: van het ontroerende ‘Mag ik dan bij jou?’ tot het rockende ‘Baby get higher’. De zaal was telkens weer wildenthousiast.  Hans van Veen presenteerde als vanouds weer op humoristische wijze de avond en het showballet van Dansschool Nicole hadden bij ieder nummer weer een passende dansact.

 

De playbackers waren allemaal zo goed dat de kritische doch deskundige jury onder leiding van burgemeester Maarten Divendal het heel lastig had om te bepalen wie de beste was. Uiteindelijk waren ze het er unaniem over eens en kozen ze Marjolijn (Jan Smit) als nummer 1, gevolgd door Tom Paul (Van Velzen) en Christa (Claudia de Brey). Zij waren de terechte winnaars.

 

Iedereen die keihard meegewerkt heeft aan het slagen van deze avond zien nu alweer uit naar de volgende playbackshow, over twee jaar. Maar dat betekent niet stil afwachten; in de tussentijd zijn er wekelijks op dinsdagavond hele leuke activiteiten te doen in Immitsj, Mijdrecht. Wil je ook bij de Soos komen, dan ben je van harte uitgenodigd een keer avondje te komen kijken!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Playbackshow Soos De Cirkel weer groot succes

Op 24 maart jl was Sporthal De Phoenix omgetoverd tot een schitterende concertzaal compleet met podium, professioneel licht, geluid en schitterend decor. De sterren van Soos De Cirkel konden stralen en dat hebben ze gedaan! De zaal zat met 400 bezoekers bomvol en iedereen heeft genoten van de 15 playbackacts … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: