001 -Brouwer Transport
Volledige line-up Vogelvrij Festival 2017 bekend

Volledige line-up Vogelvrij Festival 2017 bekend


Geplaatst op: 31 maart 2017

De volledige line-up voor het Vogelvrij Festival 2017 is bekend! Met de eerste uitverkochte editie nog vers in het geheugen kijken we nu al uit naar zaterdag 1 juli! Na een periode van puzzelen, e-mailen en nog meer puzzelen is de organisatie eruit, en niet zonder resultaat! Met trotst wordt een dikke vette line-up met de beste live-acts en dj’s van dit moment gepresenteerd. Van Hardstyle tot Urban, Future house en EDM, Vogelvrij Festival 2017 heeft alles!

Naast drie vette live-acts treden, zoals je van Vogelvrij gewend bent, ook weer de beste dj’s op. Dit jaar is er een zeer gevarieerd muziekaanbod, met een aantal vogelvrije verrassingen die de temperatuur steeds verder zal doen stijgen. De totale line-up van de mainstage van het Vogelvrij Festival 2017:

Ronnie Flex (live), Boef (live), Jebroer (live), Manuel & Geza, Justin Mylo, Mesto, Whipcream, Mia More, Pyrodox, Jelle Slump & MC Dirtykid, Benjamin Thomas, Menno Drost en Dion.

Dit jaar zijn er niet één, niet twee, maar drie live-acts! Het wordt ENERGIE pompen bij Ronnie Flex. Ronnie Flex is de populairste live-act van dit moment. Hij gaat een te gekke show weggeven. Ook is dit jaar gewoon BOEF op Vogelvrij! Het album van Boef is onlangs uitgekomen en breekt record naar record. De meest gestreamde artiest ooit op één dag, het meest gestreamde album en ALLE 16 nummers in de top 20... Spotify en Youtube ontploffen! Zorg dat je de week voor Vogelvrij geen slaaptekort hebt, want het gaat los!

Naast twee rappers heeft de organisatie dit jaar ook een hardstyle live-act weten vast te leggen. Jebroer is de bekendste act binnen deze scene. Met hits als “Gaan met die banaan”, “Me gabber” en natuurlijk “Kind van de duivel” wordt het één groot gekkenhuis. Jebroer zorgt er 1 juli voor dat iedereen z’n shirt uit doet en de helikopter zwaait.

Voor de vetste urban, house en eclectic beats is Whipcream geregeld. Whipcream is de perfecte overgang tussen de artiesten aan het begin van de avond en de dj’s die later draaien. In de avond maken Manuel & Geza er een echte show van. Hun show zit vol energie en is perfect in balans door de jarenlange DJ-ervaring van Geza en de speelse vrijheid van Manuel die zingt, danst en het publiek opzweept. Manuel & Geza brengen met hun vrouwvriendelijke house de dames in de stemming. Bij Mesto en Justin Mylo gaat iedereen los op de lekkerste future house en EDM.

Dit jaar gaat Vogelvrij de samenwerking aan met het populaire concept Tijdmasjien. Dit concept uit Amsterdam, met roots in De Ronde Venen, host 1 juli de tweede stage. Verwacht een muzikale reis door de jaren 80/90/00. Alles komt voorbij! De hipste hip-hop en r&b glijers, de heetste house en gekke happy hardcore. We starten de Tijdmasjien en gaan los op alle hits van nu tot vroegah!

De organisatie kan terug kijken op een fantastische editie in 2016. De organisatie: “Uiteraard willen wij de uitverkochte editie van vorig jaar weer overtreffen, daarom hebben we dit jaar extra geïnvesteerd in de line-up en beleving op het festival.” De reguliere tickets vliegen op dit moment voor € 20,- de deur uit. Wees er snel bij, voordat Vogelvrij opnieuw uitverkocht is! Scoor je ticket via www.vogelvrij-festival.nl of Primera.

Check de website www.vogelvrij-festival.nl en social media kanalen voor het laatste nieuws en de eerste acts! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de exclusieve ticketacties.
Laatst bewerkt op: 31 maart 2017 06:32

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Volledige line-up Vogelvrij Festival 2017 bekend

De volledige line-up voor het Vogelvrij Festival 2017 is bekend! Met de eerste uitverkochte editie nog vers in het geheugen kijken we nu al uit naar zaterdag 1 juli! Na een periode van puzzelen, e-mailen en nog meer puzzelen is de organisatie eruit, en niet zonder resultaat! Met trotst wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: