001 - Homan Zonnepanelen
Gemeentepeiling Aalsmeer 2017: wat inwoners van onze gemeente vinden

Gemeentepeiling Aalsmeer 2017: wat inwoners van onze gemeente vinden


Geplaatst op: 28 maart 2017

De gemeente vindt het belangrijk dat u prettig woont, leeft en recreëert in Aalsmeer. We horen graag van onze inwoners hoe zij de gemeente ervaren, wat zij goed vinden en of er zaken zijn die beter kunnen. Daarom houden wij voor de derde keer een gemeentepeiling: een groot onderzoek onder Aalsmeerders van 18 jaar en ouder. Wellicht krijgt u een verzoek om de enquête in te vullen.

In de enquête kunt u zich uitspreken over allerlei onderwerpen, zoals veiligheid, uw  woonomgeving, sport, cultuur, afval en verkeer. We vragen feitelijkheden zoals bezoek aan voorzieningen of lidmaatschap, maar ook waarderingen (rapportcijfers), suggesties en toelichtingen. We hebben zo’n 5.000 inwoners aangeschreven om een (digitale) enquête in te vullen.

 

Wat gebeurt er met de uitkomsten?

De gemeente laat de gegevens verwerken en analyseren. De uitkomsten rapporteren wij aan het gemeentebestuur. Vervolgens zullen we de geënquêteerden maar ook alle andere inwoners op hoofdlijnen informeren. We bedanken deelnemers aan deze derde gemeentepeiling op voorhand voor hun tijd. Hun inbreng helpt de gemeente beter op wensen van inwoners in te spelen.


Laatst bewerkt op: 28 maart 2017 18:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeentepeiling Aalsmeer 2017: wat inwoners van onze gemeente vinden

De gemeente vindt het belangrijk dat u prettig woont, leeft en recreëert in Aalsmeer. We horen graag van onze inwoners hoe zij de gemeente ervaren, wat zij goed vinden en of er zaken zijn die beter kunnen. Daarom houden wij voor de derde keer een gemeentepeiling: een groot onderzoek onder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: