02 - Senior  sportief actief 2e week
Verkeersruzie geëindigd in botsing Breukelen

Verkeersruzie geëindigd in botsing Breukelen


Geplaatst op: 28 maart 2017

Een kleine verkeersruzie is dinsdagochtend geëindigd in een botsing op de Brugoprit bij Breukelen.

De bestuurder van een Mercedes kreeg volgens haar niet genoeg ruimte van een BMW bestuurder om in te voegen op de rotonde. De vrouw liet het daar niet bij zitten en haalde de auto enkele meters verder in om vervolgens op de rem te trappen. De BMW bestuurder kon een botsing niet meer voorkomen en ramde de Mercedes. 

Volgens de Mercedes bestuurder ligt het verhaal anders. Zij is door de BMW van de weg geduwd en kwam op de andere weghelft terecht. De vrouw moest toen hard remmen om een botsing met een auto voor haar te voorkomen. Aldus de bestuurder van de Mercedes.

Omdat de vrouw in de Mercedes zwanger is kwam er met spoed een ambulance ter plekke. Er raakte uiteindelijk niemand gewond. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie kwam ter plekke en onderzoekt de zaak.Laatst bewerkt op: 28 maart 2017 19:07

Bron: 0297.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeersruzie geëindigd in botsing Breukelen

Een kleine verkeersruzie is dinsdagochtend geëindigd in een botsing op de Brugoprit bij Breukelen. De bestuurder van een Mercedes kreeg volgens haar niet genoeg ruimte van een BMW bestuurder om in te voegen op de rotonde. De vrouw liet het daar niet bij zitten en haalde de auto enkele meters … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: