001 -Brouwer Transport

Tennissers Rabobank wint spannende ontmoeting met Van Walraven


Geplaatst op: 29 februari 2012

Vrijdag 24 februari stond er een ontmoeting in poule B van de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen op het programma. Rabobank 1 moest het opnemen tegen Van Walraven. Rabobank 1 had na de 16-0 nederlaag van de vorige speelronde iets recht te zetten.

Van Walraven speelde de vorige ontmoeting in de voorronde poule met 8-8 gelijk tegen Rabobank 2. Het team van Rabobank had een paar meer games gehaald dan van Walraven en was hierdoor de winnaar. Het beloofde vandaag weer een spannende strijd te worden omdat Van Walraven en Rabobank 1 in poule B met een verlies waren begonnen.

Om 19.00 uur startten op baan 1 en 2 de wedstrijden tussen Van Walraven en Rabobank 1. Op baan 1 nam Van Walraven meteen de leiding en kwam op een paar games voorsprong. Het koppel van de Rabobank kwam steeds beter in de wedstrijd waardoor de achterstand langzaam verdween. Toch was het Van Walraven dat de wedstrijd met 10-5 won. Op baan 2 was het team Rabobank 1 dat goed uit de startblokken kwam en won het team overtuigend met 11-3.

Het tweede uur werd er gewisseld van baan en tegenstander. Rabobank 1 ging fel van start en pakte op baan 2 meteen een voorsprong. Deze voorsprong werd gedurende het uur steeds verder uitgebouwd. Het koppel van Van Walraven stelde alles in het werk om terug in de wedstrijd te komen maar het koppel van de Rabobank was simpelweg te sterk. Na een uur stond er 13-2 op het bord in het voordeel van Rabobank 1.

Van Walraven moest de wedstrijd op baan 1 nu wel winnen om er nog een gelijkspel uit te kunnen slepen. Vanaf het begin was het een spannende wedstrijd. Een wedstrijd dat eigenlijk tot het einde op een gelijkspel leek af te gaan. Dit was een wedstrijd, dat in de A poule niet had misstaan, misschien wel een wedstrijd dat tot één van de beste bedrijfscompetitiewedstrijden van de hele competitie behoorde.

Doorpriemende services waarvan vele aces gecombineerd met agressief netspel waarbij niemand elkaar een duimbreed toegaven. In de laatste 10 minuten was het toch Van Walraven die de langste adem had en won met 10-7. Dit betekende voor de einduitslag een gelijke totaalstand van 8-8. Maar omdat Rabobank 1 net een paar games meer haalde dan Van Walraven, was Rabobank 1 toch nipt de dagwinnaar geworden.

Op 9 maart is de Rabobank battle

De volgende ronde in Poule B wordt op vrijdag 9 maart gespeeld. S.T. Baembrigde neemt het dan op tegen Van Walraven. En de beide teams van de Rabobank komen tegenover elkaar te staan in deze heuse battle. De wedstrijden starten om 18.30 en 19.00 en zijn voor iedereen gratis te bekijken aan de Doctor J. v. der Haarlaan 3 in Tennishal de Ronde Venen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tennissers Rabobank wint spannende ontmoeting met Van Walraven

Vrijdag 24 februari stond er een ontmoeting in poule B van de bedrijfscompetitie van Tennishal de Ronde Venen op het programma. Rabobank 1 moest het opnemen tegen Van Walraven. Rabobank 1 had na de 16-0 nederlaag van de vorige speelronde iets recht te zetten. Van Walraven speelde de vorige ontmoeting … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: