001 - Homan Zonnepanelen
Hertha blij met nieuwe sponsor voor MO15-2: Basic Office Solutions

Hertha blij met nieuwe sponsor voor MO15-2: Basic Office Solutions


Geplaatst op: 2 april 2017

De meiden van Hertha MO15-2 spelen op dit moment in de eerste klasse en hebben de ambitie om volgend jaar de stap naar de hoofdklasse te gaan maken. Het team staat bekend om zijn sportiviteit, betrokkenheid en goede sfeer. Samen met de trainers en leiders werken zij iedere week weer aan hun sportieve ontwikkeling. De meiden zijn heel blij met de nieuwe sponsor, Basic Office Solutions: Basic Office Solutions is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van copiers, printers en multifunctionals en de service hiervan.

 

De meiden kregen van Basic Office Solutions nieuwe trainingspakken en een van de leveranciers van Basic Office Solutions; OKI Systems Holland heeft de nieuwe tenues van het team gesponsord. De sponsor heeft niet alleen gedacht aan het team maar ook de leiders hebben mooie nieuwe jassen gekregen zodat ook zij er representatief en warm bijlopen. De meiden hebben nu moderne en goed passende kleding gekregen en gaan er alles aan doen om de stap naar de hoofdklasse te gaan maken.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha blij met nieuwe sponsor voor MO15-2: Basic Office Solutions

De meiden van Hertha MO15-2 spelen op dit moment in de eerste klasse en hebben de ambitie om volgend jaar de stap naar de hoofdklasse te gaan maken. Het team staat bekend om zijn sportiviteit, betrokkenheid en goede sfeer. Samen met de trainers en leiders werken zij iedere week weer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: