Atlantis 1 overdondert DTS

Geplaatst op: 3 april 2017

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 tegen DTS uit Enkhuizen. Van de vorige wedstrijd was nog iets recht te zetten, die was namelijk net verloren. Dit zorgde ervoor dat Atlantis extra gemotiveerd de wedstrijd in ging. Na de goede oefenperiode van de afgelopen weken was Atlantis helemaal klaar voor de eerste wedstrijd van het veldseizoen. De eerste aanval bestond uit Maarten, Lars, Joyce en Amy, met in de verdediging Berry, Jelle, Heleen en Janneke.

De eerste aanval verliep nog wat moeizaam, maar daarna kwam Atlantis vrij snel in de wedstrijd. Na slechts 5 minuten spelen was de voorsprong al 3 punten in het voordeel van de thuisploeg. Hierna volgde een periode waarin Atlantis liet zien dat er niets te halen viel voor DTS. Door goed uitgespeelde aanvallen waarin de juiste kansen werden uitgezocht werd het gat geslagen en de tegenstander al in de eerste helft gebroken. Hier en daar pakte DTS nog een doelpuntje mee maar het was Atlantis die de touwtjes in handen had. De ruststand was 16-5 in het voordeel van Atlantis.

In de rust werden de verbeterpunten voor de 2e helft nog besproken om te zorgen dat er later teruggekeken kon worden op een mooie wedstrijd, niet alleen een mooie 1e helft. Berry werd gewisseld voor Koen en de 2e helft was begonnen. In deze helft was het voor DTS makkelijker om mee te scoren dan dit de 1e helft was geweest, maar ook dat was niet genoeg. Atlantis bleef scoren en het gat werd steeds verder uitgebreid. Met nog een kwartier te spelen verliet Lars het veld zodat Rick nog wat minuten kon maken. De wedstrijd eindigde in 30-14.

Alle invallers bedankt.

Volgende week spelen we tegen DKV in IJmuiden om 14.00. We hopen jullie weer langs de kant te zien.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 tegen DTS uit Enkhuizen. Van de vorige wedstrijd was nog iets recht te zetten, die was namelijk net verloren. Dit zorgde ervoor dat Atlantis extra gemotiveerd de wedstrijd in ging. Na de goede oefenperiode van de afgelopen weken was Atlantis helemaal … Lees meer »