Vijfde overwinning op rij voor Hertha JO8-1

Geplaatst op: 3 april 2017

Afgelopen zaterdag speelde Hertha JO8-1 tegen Waterwijk Almere. Waar JO8 thuis voor Waterwijk te sterk was, moest nog blijken of Hertha de zegereeks van de afgelopen weken zou voortzetten. Het is Mees Vis die Hertha in de eerste minuut op voorsprong brengt: 0-1.  De euforie is van korte duur, wanneer Waterwijk al snel met de ontnuchterende gelijkmaker komt. Er komt weer een vlotte counter van Waterwijk waarbij de verdediging alles op alles zet om de Waterwijkers voor te zijn. Lennon, Arko en Jort maken het de Waterwijkers lastig waardoor  ze voor doel geen schijn van kans maken. Uit een mooie pass van Milano op Benjamin voor doel van Waterwijk volgt weer een serie corners. Emmanuel staat zijn mannetje in het veld, en schiet op doel. Mees Vis neemt nog eens de bal op de wreef en schiet. Na een corner mist Arko net de bal waarna deze bij Lennon komt, en met een hoog schot belandt de bal in handen van de keeper.

Hertha heeft na rust meer pit en meer balbezit en speelt overwegend op de helft van de tegenpartij. Milano en vervolgens Daan halen nog eens uit,  maar deze gaan helaas naast. Benjamin speelt zich vrij en passt op Jort, die schiet maar de keeper van Waterwijk houdt hem. Milano neemt een linkse corner en als lijkt of deze kans verkeken is, is daar Stan die vanuit vrij spel de belangrijke 1-2 weet in te tikken. Hertha staat weer op voorsprong met nog zo’n 10 minuten te gaan. Daan neemt de bal nog eens mee naar voren. In de laatste minuten weet Benjamin balbezit te houden en stevent op doel af. De keeper valt de verkeerde kant uit en Benjamin schiet Hertha naar de definitieve overwinning: 1-3. De vreugde is wederom groot en ook al is de strijd om het kampioenschap nog niet gestreden, de zegereeks wordt voortgezet met een vijfde overwinning op rij.

Afgelopen zaterdag speelde Hertha JO8-1 tegen Waterwijk Almere. Waar JO8 thuis voor Waterwijk te sterk was, moest nog blijken of Hertha de zegereeks van de afgelopen weken zou voortzetten. Het is Mees Vis die Hertha in de eerste minuut op voorsprong brengt: 0-1.  De euforie is van korte duur, wanneer … Lees meer »