0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
AH Jos van de Berg jeugdronde van Uithoorn

AH Jos van de Berg jeugdronde van Uithoorn


Geplaatst op: 3 april 2017

Volgende week, zondag 9 april is de tweede NK selectiewedstrijd, voor regio Noord-Holland, bij UWTC in Uithoorn. Tijdens de AH Jos vd Berg jeugdronde van Uithoorn zullen ongeveer 120 jeugdwielrenners van start gaan op onze baan rondom sportpark Randhoorn. Publiek is van harte welkom om alle jeugdrenners aan te moedigen. De UWTC jeugdleden Siem, Jasmijn, Mike, Nees en Lars gaan deze wedstrijd van start en zullen hun best doen om NK plaatsingspunten te scoren. Om 10.30 uur starten we met cat 1, aansluitend zullen de cat. 2 t/m 7 ook starten. En de verwachting is dat de wedstrijden rond 15.30 uur weer zijn afgelopen.

Mooie wedstrijden in Hoorn

Zondag 2 april was de eerste van de zes NK selectiewedstrijden voor jeugdwielrenners, deze werd verreden in Hoorn. Jasmijn Wiegmans cat 4 reed een nette wedstrijd en kwam als 10e over de streep en was hiermee eerste bij de meisjes. Mike Derogee cat5 moest hierna starten en werd hard aangemoedigd door zijn clubgenoot Jasmijn. In de laatste ronde had Mike een goede positie en reed in de eindsprint naar een 4e plaats. Beide hebben hiermee de eerste NK plaatsingspunten binnen weten te slepen. Maar ook Lorena Wiebes reed een prima wedstrijd in Hoorn. De dames wedstrijd eindigde in een massasprint en Lorena wist deze sprint te winnen.

Clubcompetitie

De dinsdagavondcompetitie is ook weer van start gegaan. Iedere dinsdagavond om 19.00 uur wordt er een clubkoers gereden bij UWTC. Deelnemers zijn welkom vanaf de leeftijd van 16 jaar en er wordt in twee groepen gestreden: 40- en 40+. Bij de eerste koers op 28 maart deden 24 renners mee en de 40- werd gewonnen door Bas de Bruin, 2 Tommy Oude Elferink, 3 Bart de Veer, 4 Gerben van de Knaap, 5 Dennis Moolhuijsen. Bij de 40+ ging de winst naar Sjon van de Berg, 2 Arjan Klerkx, 3 Mark Best, 4 Willard Gerritsen, 5 Harry van Pierre Meer info op: www.uwtc.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

AH Jos van de Berg jeugdronde van Uithoorn

Volgende week, zondag 9 april is de tweede NK selectiewedstrijd, voor regio Noord-Holland, bij UWTC in Uithoorn. Tijdens de AH Jos vd Berg jeugdronde van Uithoorn zullen ongeveer 120 jeugdwielrenners van start gaan op onze baan rondom sportpark Randhoorn. Publiek is van harte welkom om alle jeugdrenners aan te moedigen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: