01 - Nooit Gedacht
Loco-burgemeester Ria Zijlstra opent vernieuwde Meerwijk

Loco-burgemeester Ria Zijlstra opent vernieuwde Meerwijk


Geplaatst op: 3 april 2017

Loco-burgemeester Ria Zijlstra opende op 1 april met bewoners het grondig verbouwde Meerwijk. Samen renden zij door het papier heen dat voor de ingang was gespannen en gaven zo het sein voor een zeer geslaagd openingsfeest.

De bewoners van Meerwijk moesten voor de verbouwing hun huis uit maar dat was de moeite waard. Het resultaat mag er zijn. Grotere kamers en eigen sanitair. De bewoners zijn er erg blij mee. Zij lieten dan ook vol trots de gezamenlijke huiskamers en hun eigen zitslaapkamer zien. Er waren veel familieleden maar ook de buurt was goed vertegenwoordigd. Eén van de buurtbewoners meldde zich gelijk als vrijwilliger. Tot vreugde van de bewoners en hun begeleiders want vrijwilligers zijn altijd welkom. Zijlstra was enthousiast over het nieuwe Meerwijk en nam de tijd om met diverse bewoners een praatje te maken. Bewoners en medewerkers waren zeer tevreden over het feest: “Helemaal geweldig, zo’n opening heb ik nog nooit meegemaakt”, aldus een van de bewoners.

Meerwijk is een woning voor mensen met een verstandelijke beperking. Het huis is aangepast aan de eisen van de tijd. Bewoners doen zo veel mogelijk zelfstandig. Zij hebben hun eigen kamer maar er is ook de geborgenheid en gezelligheid van een groep. Meerwijk valt onder Ons Tweede Thuis, organisatie voor mensen met een beperking. Roel de Bruijn, bestuurder van Ons Tweede Thuis, was natuurlijk ook bij de opening: “Ik ben onder de indruk van de saamhorigheid tussen bewoners en medewerkers die ik hier voel. Echt een sfeer van je thuis voelen. Een belangrijke basis voor een goed leven voor de bewoners.” Meer informatie: www.onstweedethuis.nl of info@onstweedethuis.nl.

Laatst bewerkt op: 3 april 2017 13:38

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Loco-burgemeester Ria Zijlstra opent vernieuwde Meerwijk

Loco-burgemeester Ria Zijlstra opende op 1 april met bewoners het grondig verbouwde Meerwijk. Samen renden zij door het papier heen dat voor de ingang was gespannen en gaven zo het sein voor een zeer geslaagd openingsfeest. De bewoners van Meerwijk moesten voor de verbouwing hun huis uit maar dat was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: