02 - Senior  sportief actief 2e week

Kunstexpositie 'Jezus Verbeeld' in Veenhartkerk


Geplaatst op: 28 februari 2012

Tot en met zondag 8 april is in de Veenhartkerk de kunstexpositie ‘Jezus Verbeeld' te zien. Een expositie die al een tijdje rondtrekt door Nederland en nu in Mijdrecht is te zien. Het gaat om 22 kunstwerken door 20 kunstenaars gemaakt. Zij laten op hun eigen manier zien hoe zij tegen de persoon Jezus aankijken. Dat levert een boeiende en diverse serie werken op. De expo daagt op deze manier uit na te denken over een je eigen verbeelding te maken.

Een houten blok met spijkers en doorntakken, een witte tent, een enorm touw of een pop in een vreemd wit pak. Het zijn slechts een paar voorbeelden van deze bijzonder expositie die past in de lijdenstijd voor Pasen.

Tijdens de expo zondagen wordt er stilgestaan bij de diverse werken. Zondag 11 en 25 maart is er aansluitend aan de dienst een moment om met elkaar in gesprek te gaan. Dan is er ook ruimte om je eigen gedachten en gevoelens bij de kunstwerken te delen en verder door te praten over de expositie. Op donderdag 29 maart is eer een kijk, praat, en doe avond rondom ‘Jezus Verbeeld'. Tijdens de avond kan iedereen ook zelf creatief aan de slag.

Met deze kunstexpositie wil de Veenhartkerk je uidagen om op zoek te gaan naar wie Jezus is. Iedereen is van harte welkom. De diensten op zondag beginnen om 10.30 uur .De Veenhartkerk is te vinden aan de Grutto 2a in Mijdrecht. Meer informatie vind je op www.veenhartkerk.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunstexpositie 'Jezus Verbeeld' in Veenhartkerk

Tot en met zondag 8 april is in de Veenhartkerk de kunstexpositie ‘Jezus Verbeeld' te zien. Een expositie die al een tijdje rondtrekt door Nederland en nu in Mijdrecht is te zien. Het gaat om 22 kunstwerken door 20 kunstenaars gemaakt. Zij laten op hun eigen manier zien hoe zij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: