001 -Brouwer Transport
Oorkonde van Maatschappij tot Redding van Drenkelingen  voor Ardi Verbrugge

Oorkonde van Maatschappij tot Redding van Drenkelingen voor Ardi Verbrugge


Geplaatst op: 3 april 2017

Op 3 april werd Ardi Verbrugge, buschauffeur bij Connexxion, onderscheiden met een oorkonde van de Vereniging tot Redding van Drenkelingen (MRD). Verbrugge ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Nobel als blijk van waardering van de MRD voor zijn reddingsactie afgelopen december.

 

Op een koude decemberochtend zag Ardi Verbrugge op zijn route een fiets op het fietspad liggen. Hij zette de bus aan de kant, ging kijken en zag een man in het water liggen. Onmiddellijk belde hij 112 en hielp de man in de cruciale minuten totdat de hulpdiensten kwamen. De man was onderkoeld maar werd op tijd gered dankzij de oplettendheid van Ardi Verbrugge en de goede samenwerking tussen hem en de Aalsmeerse brandweer.

 

De Maatschappij tot Redding van Drenkelingen wil zo veel mogelijk verdrinkingsdoden voorkomen. Dat doen zij door voorlichting te geven over het redden en reanimeren van drenkelingen en door de helden die een drenkeling gered hebben te onderscheiden. Daartoe speuren zij dagelijks de media af op zoek naar heldhaftige reddingen, maar niet alle reddingsacties halen het nieuws. Daarom vraagt de stichting iedereen die iemand kent die het leven van een drenkeling heeft gered dit te melden bij de stichting. Elke melding is welkom!

Lees meer op http://www.drenkeling.nl.


Laatst bewerkt op: 3 april 2017 18:10

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oorkonde van Maatschappij tot Redding van Drenkelingen voor Ardi Verbrugge

Op 3 april werd Ardi Verbrugge, buschauffeur bij Connexxion, onderscheiden met een oorkonde van de Vereniging tot Redding van Drenkelingen (MRD). Verbrugge ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Nobel als blijk van waardering van de MRD voor zijn reddingsactie afgelopen december.   Op een koude decemberochtend zag Ardi Verbrugge … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: