001 - Escaperoom aglemeen
Historische bijdrage in ‘Weekend Magazine’ radio Aalsmeer

Historische bijdrage in ‘Weekend Magazine’ radio Aalsmeer


Geplaatst op: 4 april 2017

Iedere week weer verzorgen de vrijwilligers van Radio Aalsmeer ongeveer 60 uur live radio voor alle inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart. Deze week hoort u onder meer over ondersteuning in mantelzorg, maar ook over kinderen die zich het DJ-vak eigen maken bij Rene van Aken. Diezelfde Van Aken wordt a.s. maandag ‘gemangeld’ bij broer en zus Huijts in de 166e aflevering van ‘Door de Mangel’. Op zondag veel aandacht voor sport, cultuur en historie in ‘Weekend Magazine’.

‘Echt Esther’ in gesprek over mantelzorgondersteuning

Steeds meer mensen fungeren als mantelzorger voor iemand uit hun omgeving. Maar soms kan een mantelzorger wel wat hulp extra of een invaller gebruiken. Daarover gaat Esther Sparnaaij in gesprek met Nicole Kleijnen-Vontsteen (2HandenXtra). Zij heeft zich gespecialiseerd in mantelzorgondersteuning. Zo kan Nicole een paar uur worden ingeschakeld om de zorg over te nemen, zodat de mantelzorger even wat tijd voor zichzelf heeft. Ze vindt het prettig om mensen te helpen, want daar groeit zij van. Hoe kwam ze op het idee voor mantelzorgondersteuning en hoe vaak wordt ze eigenlijk ingeschakeld? Dat en meer donderdag tussen 19:00 – 20:00 in ‘Echt Esther’. Vragen voor Nicole kunt u e-mailen naar esther@radioaalsmeer.nl.

DJ-talenten geven optreden bij ‘Let’s Go’

Het lijkt erop dat vrijdag het dak al om 18:00 van de studio wordt geblazen! Kim en Laurens hebben namelijk echt DJ-talenten in de uitzending. Deze DJ’s hebben de afgelopen weken een DJ cursus gevolgd bij Rene van Aken van House of Beats en komen vertellen en misschien wel laten horen wat zij van hem geleerd hebben. Dat is een voorproefje op hun eindpresentatie die ze binnenkort geven in de N201. Je hoort het vrijdag tussen 18:00 en 19:00 in ‘Let’s Go’.

Stichting Oud Aalsmeer in ‘Weekend Magazine’

Iedere zondag verzorgt een groep medewerkers tussen 14:00 en 17:00 het programma ‘Weekend Magazine’. Daarin veel aandacht voor de sport in de regio, maar ook de cultuur wordt nader bekeken aan de hand van de lokale evenementenkalender. Verder bespreekt Constantijn Hoffscholte iedere week een boek waarvan hij vindt dat het de aandacht verdient. Tevens is het deze zondag weer tijd voor de maandelijkse rubriek van Stichting Oud Aalsmeer en de presentatie is in handen van Margret van der Meer en Timo van Amstel, ondersteund door technicus Ed Zethof.

DJ Rene van Aken te gast in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ Marlon van Diemen-Kreeft. De drie kernwoorden die het best bij haar passen zijn: enthousiast, doener en behulpzaam. Marlon is opgegroeid in Kudelstaart, maar woont tegenwoordig in Aalsmeer. Het heeft enkele omzwervingen gekost alvorens zij haar roeping wist te vinden. Eerst als schoonheidsspecialiste aan de slag, daarna de kinderopvang in om vervolgens een administratieve functie te bekleden. “Uiteindelijk ontdekte ik dat ik toch meer met mensen wilde werken”, aldus Van Diemen-Kreeft. Zij heeft nu twee bedrijfjes: ‘The Wellness Factory’, waar zij stoelmassages geeft en ‘Mamma Plaza’, waar zij aan de slag gaat met jonge moeders en kinderen. Daarnaast zit Marlon, die tijdens de uitzending werd bijgestaan door haar vader, ook in de gemeenteraad namens het CDA en is zij secretaris bij de SPIE.

Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Natuurlijk wist Marlon heeft ook weer volgende schakel aan de ketting te vinden. De 166e gast in ‘Door de Mangel’ wordt Rene van Aken. Hij is bekend van House Of Beats. Marlon wil graag weten waar hij het enthousiasme vandaan haalt om jonge kinderen het DJ-vak bij te brengen. Het antwoord op deze vraag hoor je maandag 10 april vanaf 19.00 uur.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Historische bijdrage in ‘Weekend Magazine’ radio Aalsmeer

Iedere week weer verzorgen de vrijwilligers van Radio Aalsmeer ongeveer 60 uur live radio voor alle inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart. Deze week hoort u onder meer over ondersteuning in mantelzorg, maar ook over kinderen die zich het DJ-vak eigen maken bij Rene van Aken. Diezelfde Van Aken wordt a.s. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: