0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
SV Hertha en John Dunsbergen gaan langer door

SV Hertha en John Dunsbergen gaan langer door


Geplaatst op: 5 april 2017

Ook komend seizoen is John Dunsbergen de trainer van SV Hertha’s eerste elftal. Dunsbergen (46) heeft in zijn eerste seizoen bij Hertha een duidelijk stijgende lijn weten te creëren. Na een moeizame seizoenstart worden de laatste tijd steeds meer punten verzameld. Voorzitter Michel Klinkhamer van SV Hertha over het besluit het contract van Dunsbergen te verlengen: “belangrijkste voor ons is dat er weer leuk voetbal wordt gespeeld en de spelers groei doormaken, zowel individueel als in het teamspel. John Dunsbergen heeft op dat gebied afgelopen seizoen veel toegevoegd en daarom plakken we er graag nog een jaar aan vast”.  

 

Tevens zal oud-trainer Sjaak ten Den Hertha’s eerste team versterken als elftalleider. Hertha heeft de ambitie om komend seizoen weer een nieuwe stap vooruit te zetten en pakt de zaken voortvarend aan. Klinkhamer: “We willen niet alleen de leukste club van de Ronde Venen zijn, maar zeker ook op sportief gebied presteren.” Hertha zoekt voor komend seizoen nog een aantal ambitieuze spelers, die graag de kans willen aangrijpen om onderdeel te worden van een succesvolle en springlevende club.

Geïnteresseerde spelers kunnen contact opnemen met John Dunsbergen: johndusnbergen295@gmail.com


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SV Hertha en John Dunsbergen gaan langer door

Ook komend seizoen is John Dunsbergen de trainer van SV Hertha’s eerste elftal. Dunsbergen (46) heeft in zijn eerste seizoen bij Hertha een duidelijk stijgende lijn weten te creëren. Na een moeizame seizoenstart worden de laatste tijd steeds meer punten verzameld. Voorzitter Michel Klinkhamer van SV Hertha over het besluit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: