001 - Escaperoom aglemeen
Spetterende optredens bij OTT Got Talent van het Jongeren Rode Kruis

Spetterende optredens bij OTT Got Talent van het Jongeren Rode Kruis


Geplaatst op: 5 april 2017

Zaterdag 1 april organiseerde het Jongeren Rode Kruis de talentenjacht ‘OTT Got Talent’, speciaal voor mensen met een beperking. De 10 deelnemers kwamen uit woonvoorzieningen van Ons Tweede Thuis (OTT). Er werd gezongen, gedanst, djembe gespeeld en er werden grappen verteld voor een jury en publiek. Speciaal voor deze editie werden de gasten live begeleid door gitaar en piano. De activiteit vond plaats in het dagcentrum van OTT Amstelmeer aan de Jasmijnstraat.

 

In de middag werden de deelnemers ontvangen met wat drinken en hapjes. In groepjes gingen de kandidaten daarna oefenen met de muzikanten en met vrijwilligers van het Jongeren Rode Kruis.

Nadat de nummers waren ingestudeerd, was er nog tijd om te knutselen.

Rond zes uur at iedereen gezamenlijk patat en daarna was het al tijd om stoelen klaar te zetten voor het publiek.

 

De deelnemers werden aangekondigd door de presentator en gingen daarna met de muzikanten naar het podium toe. Voor een enthousiast publiek werd er gezongen en gedanst. De cabaretier kreeg de lachers op zijn hand met zijn grappen. Ook werd er nog een optreden gegeven op djembe’s, door mensen die ook hadden deelgenomen aan de workshop djembe van de Djembikkels. De jury kon over elk optreden wat positiefs zeggen en had moeite met het kiezen van de winnaar en de nummers 2 en 3. ‘Jij deed je jasje uit, maar ik neem mijn petje voor je af’, aldus het commentaar van een jurylid.

Het Jongeren Rode Kruis bedankt alle gasten, het publiek, de vrijwilligers en de muzikanten voor hun inzet en aanwezigheid.

 

Het Jongeren Rode Kruis afdeling Aalsmeer en Uithoorn zoekt nog jongeren en scholieren die zich vrijwillig willen inzetten bij onze activiteiten. Wij organiseren activiteiten voor mensen met een beperking of ouderen. Wil je meer informatie over wat het Jongeren Rode Kruis doet, of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Mail naar jongerenrodekruis@hotmail.nl, of kijk op www.facebook.com/JongerenRodeKruis.


Laatst bewerkt op: 5 april 2017 08:58

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spetterende optredens bij OTT Got Talent van het Jongeren Rode Kruis

Zaterdag 1 april organiseerde het Jongeren Rode Kruis de talentenjacht ‘OTT Got Talent’, speciaal voor mensen met een beperking. De 10 deelnemers kwamen uit woonvoorzieningen van Ons Tweede Thuis (OTT). Er werd gezongen, gedanst, djembe gespeeld en er werden grappen verteld voor een jury en publiek. Speciaal voor deze editie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: