Atlantis F2 verliest helaas eerste veldwedstrijd

Geplaatst op: 3 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 was de eerste wedstrijd voor de F2. Dit nieuwe team bestaat uit: Carice Verweij, Daniël van Koeverden Brouwer, Fleur Strubbe, Melle van Koeverden Brouwer en Sara Deurloo. Helaas was Daniël deze dag verhinderd maar gelukkig kon Willemijne Brand mee naar deze wedstrijd tegen Sporting Trigon F2 in Leiden. Onder leiding van invalcoach Laura begon de F2 aan de wedstrijd. De wedstrijd begon goed! Na de eerste 10 minuten stond Atlantis F2 voor met 0-2. Helaas bleek ook Sporting Trigon F2 goed te kunnen scoren want de rust werd in gegaan met een stand van 8-3.  Na goede aanwijzingen van Laura ging het team weer de wedstrijd in. Na de rust had de tegenstander minder kansen want na weer 10 minuten stond de stand op 10-6. Helaas kon de F2 het niet meer inhalen en werd de wedstrijd beëindigd met de stand 13-6. De strafworpen werden genomen en deze eindigde in een 3-3 gelijkspel. Toch een beetje teleurgesteld ging de F2 weer richting Mijdrecht. Op zaterdag 15 april speelt dit team haar 2e wedstrijd, dit zal zijn tegen Madjoe F3 om 10.00 uur in Mijdrecht. Komt u ook kijken?

Zaterdag 1 april 2017 was de eerste wedstrijd voor de F2. Dit nieuwe team bestaat uit: Carice Verweij, Daniël van Koeverden Brouwer, Fleur Strubbe, Melle van Koeverden Brouwer en Sara Deurloo. Helaas was Daniël deze dag verhinderd maar gelukkig kon Willemijne Brand mee naar deze wedstrijd tegen Sporting Trigon F2 … Lees meer »