001 - Homan Zonnepanelen
Atlantis 1 zett zegereeks voor

Atlantis 1 zett zegereeks voor


Geplaatst op: 10 april 2017

Na een monsterzege van vorige week tegen DTS uit Enkhuizen was het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 erop gebrand om de uitwedstrijd op 8 april opnieuw vol goede moed in te gaan. Daar waar Atlantis de vorige keer tegen DKV (Ijmuiden) 14 – 8 gewonnen had wilde niet zeggen dat dit deze week opnieuw ging gebeuren.

 

Er werd begonnen met in de aanval; Lars Kuijlenburg, Maarten Helsloot, Amy Loman en Joyce Roodenburg en in de verdediging werd gestart met; Berry de Jong, Jelle van Wermeskerken, Janneke van Ginkel en Heleen Haspels.

 

Na een wat moeizame start aan beide kanten vielen de doelpunten lastig. Er werd aan beide kanten sterk verdedigd en zo liep de stand geleidelijk op bij beide partijen. Totdat het eenmaal 4-5 werd in voordeel van Atlantis en het doelpunten verschil door de heren Maarten, Lars en Berry tot 5 werd gebracht, hierdoor ging Atlantis 1 met een ruststand van 5-10 de kleedkamer in.

 

In de tweede helft werd er opnieuw aan beide kant sterk verdedigd en leek hierdoor het spel wat traag te verlopen, toch bleven er doelpunten vallen. Heleen opent gelijk met een mooie korte kans. Er komt een moment waarop Atlantis het wat lastiger krijgt en hierdoor het verschil 3 doelpunten wordt (8-11). Het door Rabobank gesponsorde eerste moest er nog even hard aan trekken, DKV lijkt de smaak te pakken te krijgen, maar dit laat Atlantis in Ijmuiden niet toe. In de laatste 10 minuten vinden er nog 2 wissels plaats. Rick Kuijlenburg en Sharon Moen worden ingebracht en zorgen in het laatste deel van de wedstrijd voor nog wat dynamiek. Door de laatste doelpunten van Lars en Maarten brengt het Atlantis 1 op een eindstand van 13 -19 en nemen de Mijdrechtenaren verdiend de punten mee terug naar huis.

 

Op 15 april staat de wedstrijd tegen de koploper te wachten. Om 15.30 uur speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 tegen Reeuwijk 1 in Mijdrecht. Alle aanmoediging is welkom!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis 1 zett zegereeks voor

Na een monsterzege van vorige week tegen DTS uit Enkhuizen was het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 erop gebrand om de uitwedstrijd op 8 april opnieuw vol goede moed in te gaan. Daar waar Atlantis de vorige keer tegen DKV (Ijmuiden) 14 – 8 gewonnen had wilde niet zeggen dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: