HSV’69 JO-11 1 Kampioen na 9 overwinningen op rij

Geplaatst op: 10 april 2017

Vorige week had HSV’69 een moeizame overwinning gehaald bij Laren, 3-5 na een 3-1 achterstand. Nu was Laren thuis de tegenstander. HSV’69 begon scherp aan de wedstrijd en liep snel uit naar een 3-0 voorsprong. Daarna kwam weer het bekende dipje waar we de laatste weken wat vaker last van hebben. Binnen korte tijd kwam Laren terug tot 3-2. Het bleef moeizaam voor HSV’69, maar langzaam kwam het vertrouwde voetbal weer terug in de ploeg en werd de voorsprong uitgebreid naar 5-2 bij rust. In de tweede helft moest er vooral doorgegaan worden met goed overspelen dan zou het kampioenschap een feit zijn. Laren dacht daar echter anders over en kwam gelijk na rust terug tot 5-3. Toen werden de mouwen nogmaals opgestroopt bij HSV’69 en werd het tempo opgevoerd. Laren kwam er de rest van de tweede helft niet meer aan te pas. Via vloeiende combinaties en prachtige individuele acties kwam de eindstand van 13-3 op het scorebord. Jorn, Siebe, Koen, Jelle, William, Sem, Kai, Joey en Marky zijn kampioen!!!

Na de eerste 8 wedstrijden al gewonnen te hebben was het zaterdag eindelijk zover. Bij een overwinning zou HSV’69 JO-11 1 eindelijk kampioen worden. De grote concurrent had alleen van HSV’69 2 keer verloren, dus die zaten HSV’69 nog steeds op de hielen. Vorige week had HSV’69 een moeizame overwinning … Lees meer »