Atalante MC1 voor de tweede keer dit seizoen Kampioen

Geplaatst op: 10 april 2017

Directe concurrent Smashing Velsen had nog twee wedstrijden te spelen en als ze beiden met 4-0 zouden winnen en zij ook nog hun laatste wedstrijd, zouden ze tegelijk eindigen en zou het om het saldo gaan.

Met in het achterhoofd, dat MC1 4-0 moest winnen en Smashing maar 1 setje hoefde te laten liggen, werd begonnen aan de wedstrijd.

De eerste set moesten de meisjes nog een beetje inkomen in de aanval. Veel werd bovenhands over het net gespeeld. Toen ze écht gingen aanvallen en de smash lekker op gang kwam, werd er makkelijk gescoord. Eerste set 25-12.

Set 2 lieten de meisjes weer mooi spel zien. Er werd netjes gepasst, de set-up kwam goed, dus ook de aanval bleef lekker lopen. Set 2 en set 3 wonnen ze dan ook redelijk gemakkelijk, 25-13.

De laatste set begonnen ze met een achterstand, maar dit wisten ze na de eerste time-out waarbij ze 9-2 achterstonden, wisten ze hun spel weer om te zetten en wisten ze weer voor te komen. Ook deze set werd uiteindelijk gewonnen met 25-18.

Met een mooie 4-0 overwinning sloten ze de wedstrijd af en werd er een klein feestje gevierd.

En toen begon het wachten op de uitslag van de wedstrijd tussen directe concurrent Smashing Velsen en Martinus. De coach had gedurende de wedstrijd contact met een persoon bij Martinus. De tweede helft van hun vierde set kreeg de coach een live verslag. Heel spannend, maar Martinus wist een set te winnen van Smashing. Dat betekende dat het kampioenschap binnen was!

Het team werd ingelicht en toen kon het echte feest beginnen!

Dit betekent, dat ze dit seizoen voor de tweede keer Kampioen zijn geworden. De eerste helft in de derde klasse C en nu in de tweede klasse.

Het feestje werd uiteraard afgesloten bij de grote gele M, want zo’n topprestatie moet gevierd worden.

Zaterdag 8 april togen de meisjes van MC1 naar Kortenhoef voor hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Vooraf is er door de coaches keihard gerekend hoeveel punten er nog nodig waren om het kampioenschap zeker te stellen. Directe concurrent Smashing Velsen had nog twee wedstrijden te spelen en als ze … Lees meer »