001- Uithoorn
Atalante mini´s spelen goed op finale dag

Atalante mini´s spelen goed op finale dag


Geplaatst op: 10 april 2017

Zaterdag 8 april was de competitiedag voor de allerjongste spelers van Atalante in Mijdrecht. Dit was voor Atalante de thuiswedstrijd en meteen ook de finale dag van het district. 
En de uitslagen waren niet onverdienstelijk voor Atalante, met een 2e, 1e en 6e plek!

Als eerste kwam Atalante Powermix (met Renske, Esmee, Emily en Robin) ten tonele. Zij spelen op het hoogste niveau en dan in de D poule. Daar streden zij om de beker. En zij waren heel goed op weg. De eerste partij tegen VVO uit Ouderkerk werd riant gewonnen. Daarna volgde VCH Rally uit Hoofddorp. Eerste set heel mooi gewonnen, maar helaas in de tweede set kwam VCH op het end sterk terug en pakte deze set. Als laatste het andere team uit Hoofddorp, VCH Serve. Beide teams hadden tot dan toe nog evenveel punten binnen gehaald en de beker zou ook naar een van deze teams gaan! Een spannende pot, helaas raakte Emily hier geblesseerd en raakte het spel van Atalante ontregeld. Zij moesten daardoor ook de meerdere erkennen in VCH Serve die de beker helaas voor hun neus wegkaapte. Maar dan nog een mooie 2e plek voor Atalante!

Daarna Atalante Spike (met Jack, Alexandros, Jasper, Sam en Jort). Zij hadden tot nu toe alles nog gewonnen de afgelopen competitiedagen en waren door al deze winstpartijen doorgedrongen tot aan poule B. Hoe hoger zij komen hoe meer tegenstand. En het was ook pittig voor de jongens! Eerste wedstrijd tegen Velsen eindigde in een gelijk spel. Daarna tegen de grotere meiden uit Ouderkerk was de concentratie wat minder. Hoewel deze opponent niet echt sterker was toch helaas verloren. Dit hebben zij op het end weer recht gezet met een puike winst op Oradi. Alle teams evenveel punten.. en Atalante werd omgeroepen als winnaar! Een kroon op de prestaties van alle toernooidagen. Achteraf bleek dat bij een hertelling toch Velsen eerste was geworden, maar voor Atalante zijn en blijven de jongens dit seizoen de echte kampioen!

Als laatste Girlpower (Renske, Froukje, Lynne en Bente). Het gaat kleine stapjes vooruit, maar er zit zeker progressie in dit team. Zij kregen meteen de sterkste opponent op het begin. Atalante speelde goed tegen VVO uit Ouderkerk, maar deze jongens waren net iets fanatieker in het veld. Deze set werd verloren. De tweede opponent was iets minder sterk, maar dit keer speelde Atalante iets slordiger. Er had meer in gezeten, jammergenoeg deze partij tegen Hoofddorp ook verloren. Als laatste tegen Velsen. Dit was een gelijkwaardig niveau. De eerste set eigenlijk verloren door wat foute services. In de tweede set verliep de service heel goed en werd er ook meteen riant gewonnen. Atatalante Girlpower is uiteindelijk 6e geworden.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante mini´s spelen goed op finale dag

Zaterdag 8 april was de competitiedag voor de allerjongste spelers van Atalante in Mijdrecht. Dit was voor Atalante de thuiswedstrijd en meteen ook de finale dag van het district.  En de uitslagen waren niet onverdienstelijk voor Atalante, met een 2e, 1e en 6e plek! Als eerste kwam Atalante Powermix (met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: