01 - Nooit Gedacht
Open Dag Zeilschool Vinkeveen

Open Dag Zeilschool Vinkeveen


Geplaatst op: 10 april 2017

Wat doe jij op de zonnige voorjaarsdag zondag 23 april? Bij de Zeilschool in Vinkeveen kun je gratis een heerlijke middag op het water doorbrengen. Op deze middag openen we het watersportseizoen samen met cursisten, ouders en instructeurs.

Inloop is vanaf 13:30u. en ondanks dat de dag gratis is, vragen we de deelnemers wel om zich even aan te melden via de website (www.zeilschoolvinkeveen.nl/inf/seizoensopening) zodat we voldoende boten kunnen klaarleggen. Naast zeilen kun je ook kiezen uit een waterfiets, SUP of kano - nòg sportiever!

Voor iedereen tussen de 6 en 18 jaar die nog nooit gezeild heeft en wil ontdekken of hij of zij het zeilen leuk vindt raden wij deelname aan de Introductiedagen aan. Die zijn op 29 en 30 april; 20 en 21 mei; 10 en 11 juni. Op deze dagen kun je àlle vragen over zeilen, surfen en het zeilkamp stellen. Ook mag je de slaapkamers en de eetzaal bekijken en natuurlijk zelf zeilen!

Waarom zou je eigenlijk gaan zeilen? Sommige mensen zeilen voor de ontspanning, op het water kom je tot rust en vergeet je even de dagelijkse bezigheden. Maar zeilen kan juist ook spannend zijn! Als het flink waait en je voldoende ervaring hebt, kun je de boot op topsnelheid over de Plas laten scheuren, zonder dat je benzine nodig hebt.

Bovendien is zeilen een sociale bezigheid, iedereen op het water groet elkaar. In de haven maak je gemakkelijk een praatje met andere zeilers en zit je met meer mensen in hetzelfde schuitje, dan komt het aan op goede samenwerking en een duidelijke rolverdeling.

Dan zijn er nog mensen die beweren dat zeillessen horen bij een goede opvoeding, maar een zeilkamp is gelukkig ook gewoon heel erg leuk!

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open Dag Zeilschool Vinkeveen

Wat doe jij op de zonnige voorjaarsdag zondag 23 april? Bij de Zeilschool in Vinkeveen kun je gratis een heerlijke middag op het water doorbrengen. Op deze middag openen we het watersportseizoen samen met cursisten, ouders en instructeurs. Inloop is vanaf 13:30u. en ondanks dat de dag gratis is, vragen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: