0001 - OrMontre week 42 live + vanaf 8 nov / 4-dec
Radio Aalsmeer maakt zich hard voor wekschuit

Radio Aalsmeer maakt zich hard voor wekschuit


Geplaatst op: 11 april 2017

Achtenvijftig minuten muziek per uur, en twee minuten nieuws. Dat is Radio Aalsmeer overdag en in de nacht. Doordeweeks in de avond de meest uiteenlopende gepresenteerde radioprogramma’s. De dinsdagavond staat bijvoorbeeld voor een groot deel in het teken van de levensbeschouwelijke stroming in onze gemeente. Op woensdag hoort u verzoekjes in ‘Jukebox’ die in de plaatselijke verzorgingstehuizen zijn verzameld. Verder is er deze week nog het volgende te horen op Radio Aalsmeer.

 

‘Echt Esther’ met zoektocht nieuwe plek Werkschuit

Twee bestuursleden van Stichting De Werkschuit schuiven donderdag aan bij ‘Echt Esther’. Marion de Jong en Margot Tepas kunnen alles vertellen over de creatieve workshops die je bij de Werkschuit kunt volgen. De aanleiding om deze gasten uit te nodigen is, dat de Werkschuit een nieuwe plek nodig heeft. In juli van dit jaar moet de Werkschuit na 29 jaar haar basis in het oude PTT-gebouw aan de Baccarastraat verlaten. Ruim vijf jaar wordt er nu al gezocht naar een vervangende, goed toegankelijke en betaalbare locatie. Dit is helaas nog steeds niet gelukt. Komt er niet snel een oplossing, dan dreigt Aalsmeer een instituut en een bron van creativiteit armer te worden. Heeft u tips voor Margo en Marion of weet u een goede plek voor de Werkschuit? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

 

‘DakVanJeHouse-Mix’ brengt nieuwe dancemuziek

Je knalt het weekend pas echt goed in als je de nieuwste deephouse en dance hebt gehoord. En dat kun je iedere vrijdagavond doen op Radio Aalsmeer. Frezo Vivace mixt de nieuwste en beste muziek uit verschillende dancegenres aan elkaar. Een prima opmaat naar een avond stappen in de lokale kroeg of in de stad. Ditmaal in de show onder andere de remix die Nederlander Oliver Heldens mocht maken van Katy Perry’s wereldhit Chained To The Rhythm, maar ook de nieuwe plaat Um That van de nog niet zo bekende producer Daniel Diego.

 

Vissende voetbaltrainer Ton Nisters in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontvingen Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ DJ van het jaar 1996 René van Aken. Drie kernwoorden die het best bij hem passen zijn: passie, doorzetter en perfectionist. René groeide op in Haarlem-Noord en doorliep daar de basisschool en de MAVO. Voor de liefde verhuisde hij op 30-jarige leeftijd naar Kudelstaart. “Mijn vrouw Daniëlle stond altijd op het podium te dansen in ‘Bon Ami’ en daar heb ik haar leren kennen toen ik daar draaide”. In het dagelijks leven geeft René leiding aan zijn bedrijf ‘House of Beats’. Dat is een muziekstudio waar hij les geeft aan dj’s en producers van dance en housemuziek. Van Aken geeft veel les aan kinderen, maar als hobby draait hij als DJ dance classics vanaf de jaren ‘80 tot nu en maakt hij o.a. mixen.

Zoals altijd, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Natuurlijk heeft René ook weer een nieuwe gast gevonden. De 167e gast in ‘Door de Mangel’ op Tweede Paasdag is Ton Nisters. Hij is o.a. actief binnen de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES en de visvereniging en werkt als grondwerktuigkundige en projectleider. René had nog geen echte vraag, maar zal maandag 17 april een vraag live in de uitzending door bellen.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer maakt zich hard voor wekschuit

Achtenvijftig minuten muziek per uur, en twee minuten nieuws. Dat is Radio Aalsmeer overdag en in de nacht. Doordeweeks in de avond de meest uiteenlopende gepresenteerde radioprogramma’s. De dinsdagavond staat bijvoorbeeld voor een groot deel in het teken van de levensbeschouwelijke stroming in onze gemeente. Op woensdag hoort u verzoekjes … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: