02 - Senior  sportief actief 2e week
Scootmobielritten weer van start

Scootmobielritten weer van start


Geplaatst op: 11 april 2017

Het mooie weer begint alweer te wennen en dus wordt het de hoogste tijd om eropuit te trekken met de scootmobiel. De vrijwilligers van de Scootmobielritten van Tympaan-De Baat hebben weer mooie ritten bedacht. Ze staan tot en met september gepland op de 3e dinsdag van de maand en dus op de volgende data: dinsdag 25 april (i.v.m. Pasen dus een 4e dinsdag), 16 mei, 20 juni, 18 juli, 15 augustus en 19 september.

Als u wilt deelnemen aan een rit kunt u zich tot uiterlijk de donderdag ervoor tussen 10.00 en 12.00 uur opgeven via het Klanten Contact Centrum op tel.nr. 0297-760  260. Eventueel afzeggen kan op maandag ook op dit nummer.

Dit jaar verzamelen we steeds in een andere woonkern om 9.30 uur. Bij aanmelding hoort u waar de verzamelplek is. Deelname kost € 6,00 euro, dit is inclusief 2 keer koffie en wat lekkers.

Mocht u op de dag zelf echt niet kunnen of als u het te slecht weer vindt, wilt u zich dan even afmelden via tel.nr. 0297-230 280?

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scootmobielritten weer van start

Het mooie weer begint alweer te wennen en dus wordt het de hoogste tijd om eropuit te trekken met de scootmobiel. De vrijwilligers van de Scootmobielritten van Tympaan-De Baat hebben weer mooie ritten bedacht. Ze staan tot en met september gepland op de 3e dinsdag van de maand en dus … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: