01 - Nooit Gedacht
Wilnisser aangehouden voor bedrijfsinbraak

Wilnisser aangehouden voor bedrijfsinbraak


Geplaatst op: 14 april 2017

De politie heeft woensdag 12 april om 04.10 uur een 23-jarige man uit Utrecht en een 34-jarige man uit Wilnis aangehouden na een poging inbraak in een bedrijf aan de Bedrijfsweg in Nieuwkoop.

De politie kreeg even voor 04.00 uur een alarmmelding binnen waarna in de omgeving werd uitgekeken naar verdachte personen. Onderweg naar het pand zagen agenten een auto met hoge snelheid rijden op de Nieuwveenseweg in de richting van Nieuwveen. De auto met twee inzittenden werd op de Oude Spoorbaan gecontroleerd. Het bleek een voertuig te zijn die eerder de nacht al was gecontroleerd in de omgeving. Er werden toen geen strafbare feiten geconstateerd. Bij het pand aan de Bedrijfsweg was de deur geforceerd. De politie doet verder onderzoek.

Laatst bewerkt op: 15 april 2017 22:00

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wilnisser aangehouden voor bedrijfsinbraak

De politie heeft woensdag 12 april om 04.10 uur een 23-jarige man uit Utrecht en een 34-jarige man uit Wilnis aangehouden na een poging inbraak in een bedrijf aan de Bedrijfsweg in Nieuwkoop. De politie kreeg even voor 04.00 uur een alarmmelding binnen waarna in de omgeving werd uitgekeken naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: