001 - Escaperoom aglemeen
Start 3e fase verbeteren kabels en leidingen Uiterweg in Aalsmeer

Start 3e fase verbeteren kabels en leidingen Uiterweg in Aalsmeer


Geplaatst op: 14 april 2017

Volgende week zal de aannemer Van Baarsen Buisleidingen starten met het vervolg van de werkzaamheden aan de ondergrondse infrastructuur aan de Uiterweg in Aalsmeer. De water- en gasleiding en de elektrakabel zullen worden vernieuwd. Ook zal er glasvezel worden aangelegd.

Het project bestaat uit 4 fases waarvan in 2015 de eerste fase is gerealiseerd. De derde fase zal ongeveer 3 maanden in beslag nemen. De 3e fase loopt vanaf huisnummer 196 tot 308, het gedeelte tussen de 3e en de 4e brug, gezien vanuit het centrum van Aalsmeer. De 4e fase zal opgestart worden als de voorgaande volledig is gerealiseerd.

De verbetering van de ondergrondse infrastructuur in samenwerking met de gemeente, PWN Waterleidingbedrijf, de netwerkbedrijven Liander en Stedin is een complex project. De kabels en leidingen liggen namelijk onder een puin en asfaltlaag van ongeveer een meter, die eerst verwijderd dient te worden. Bewoners of gebruikers zullen hinder ondervinden van de werkzaamheden, doordat de weg smaller is. De aannemer zal zijn uiterste best doen om de overlast tot een minimum te beperken.

Het verkeer zal op werkdagen tussen 7.00 en 18.00 uur worden geregeld door verkeersbegeleiders. Zij kunnen vraag en aanbod afstemmen, waardoor de doorstroming zal verbeteren. Buiten deze tijden zal een verkeersregelinstallatie het verkeer langs het werk begeleiden.

De nieuwe kabels en leidingen komen in het voetpad, waar de aannemer na afloop van de werkzaamheden een nieuw tegelpad zal aanbrengen. De scheiding tussen fietsstrook en voetpad zal blijven bestaan.

De bewoners en ondernemers in het werkgebied hebben een brief gekregen over de werkzaamheden. Als zij tijdelijk niet over gas, water en/of elektriciteit kunnen beschikken dan zal de aannemer ze daarvan op de hoogte brengen.

Als een perceel op bepaalde dagen bereikbaar dient te zijn voor uitzonderlijk vervoer, zoals trailers met grote boten of tele-kranen dan stelt de aannemer het zeer op prijs dat bewoners of ondernemers de aannemer hierover informeren.

Vragen over de werkzaamheden en de bereikbaarheid kunt u aan de aannemer mailen via uiterweg@vbaarsen.nl


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start 3e fase verbeteren kabels en leidingen Uiterweg in Aalsmeer

Volgende week zal de aannemer Van Baarsen Buisleidingen starten met het vervolg van de werkzaamheden aan de ondergrondse infrastructuur aan de Uiterweg in Aalsmeer. De water- en gasleiding en de elektrakabel zullen worden vernieuwd. Ook zal er glasvezel worden aangelegd. Het project bestaat uit 4 fases waarvan in 2015 de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: