001 - Escaperoom aglemeen
Doneer een prijs en steun het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens de derby KDO-Nicolaas Boys

Doneer een prijs en steun het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens de derby KDO-Nicolaas Boys


Geplaatst op: 18 april 2017

Op zondag 30 april speelt het 1ste elftal van KDO de derby tegen Nicolaas Boys. Eerder dit seizoen was de ploeg uit Nieuwveen met 2-1 te sterk voor de Kwakelaars. Kortom, KDO zal uit zijn op eerherstel zodat het ook aanspraak kan blijven houden op het felbegeerde kampioenschap in de 3e klasse A.

  

Rondom de spraakmakende streekderby wil de selectie van KDO geld gaan inzamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, heeft de spelersraad het plan opgevat om een loterij te organiseren in de kantine van KDO. Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan doen om 1.000 loten (€ 1,- per stuk) aan de man te brengen. Na afloop van de wedstrijd zullen de 10 winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt, waarna een trotse prijswinnaar direct zijn prijs kan ophalen.

Om onder aan de streep zoveel mogelijk geld over te houden voor het Ronald McDonald Kinderfonds, zijn we op zoek naar bedrijven en/of particulieren die een prijs willen sponsoren.

Als tegenprestatie wordt de naam van uw bedrijf / uw eigen naam in de plaatselijke media genoemd en op de dag zelf onder de aandacht gebracht bij alle bezoekers. Het allerbelangrijkste blijft echter dat u hiermee een bijdrage levert aan het contact tussen een ziek / gehandicapt kind en zijn ouders. Dit is namelijk hetgeen waarvoor het Ronald McDonald Kinderfonds zich al 30 jaar succesvol inzet.

Enkele voorbeelden van prijzen kunnen zijn: dinerbon / tegoedbon / kappersbon / sportles / bon voor een nachtje weg. We staan open voor alle ideeën en denk hierbij aan prijzen variërend van €20 tot €100. Uiteraard kunt u ook een geldbedrag doneren of samen met een ander bedrijf een mooie prijs sponsoren.

 

Graag vernemen we via sponsor@kdo.nl of u een prijs of een andere bijdrage wilt doneren en in welke vorm u dit zou willen doen. Op deze manier kunnen we op zondag 30 april hopelijk een prachtig bedrag gaan inzamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en natuurlijk hopen we u te zien tijdens deze derby!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doneer een prijs en steun het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens de derby KDO-Nicolaas Boys

Op zondag 30 april speelt het 1ste elftal van KDO de derby tegen Nicolaas Boys. Eerder dit seizoen was de ploeg uit Nieuwveen met 2-1 te sterk voor de Kwakelaars. Kortom, KDO zal uit zijn op eerherstel zodat het ook aanspraak kan blijven houden op het felbegeerde kampioenschap in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: