001 - Homan Zonnepanelen
Lampionnenoptocht Mijdrecht

Lampionnenoptocht Mijdrecht


Geplaatst op: 23 april 2017

Net als alle jaren is er op woensdag 26 april, aan de vooravond van Koningsdag, de o zo leuke en gezellige lampionnenoptocht. Als jezelf voor het stokje met batterij en het lampje zorgt, krijg je van de Oranjevereniging zo’n mooie lampion. VIOS neemt om 21:00 uur de lichtjes vanaf het Raadhuisplein op sleeptouw richting het Sportpark aan de Hoofdweg.

De route

De route loopt van het Raadhuisplein via een klein stukje Dorpsstraat door de Raadhuislaan, Koningin Julianalaan, Prinses Wilhelminalaan, Prins Bernhardlaan, Midrethstraat, Steven van Rumelaerstraat, Gijsbert van Stoutenborchstraat, Bisschop Koenraadstraat, Proostdijstraat en dan vanaf de Hockey via het park en Kermisterrein naar de opening van het Koningsfeest op het Argonveld vlak bij de Hoofdweg.

Win een prijs

Er zijn leuke prijzen te winnen voor de meest origineel verklede lampiondragers die vanaf het begin tot het eind hebben meegelopen. Op het sportpark is er een woordje van de voorzitter van de Oranjevereniging en de burgemeester, is de prijsuitreiking van de lampionnenoptocht, zingen we gezamenlijk uit volle borst het Wilhelmus waarna met een groots vuurwerk het Oranjefeest zal losbarsten.

Zien we je op woensdag 26 april vrolijk uitgedost met je lampion achter de muziek aangaan? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Laten we er weer één groot Oranjefeest van maken!


Laatst bewerkt op: 23 april 2017 09:14

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lampionnenoptocht Mijdrecht

Net als alle jaren is er op woensdag 26 april, aan de vooravond van Koningsdag, de o zo leuke en gezellige lampionnenoptocht. Als jezelf voor het stokje met batterij en het lampje zorgt, krijg je van de Oranjevereniging zo’n mooie lampion. VIOS neemt om 21:00 uur de lichtjes vanaf het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: